yee

BLOGGEN ÄR KLAR www.mydear.se ses där! puss

» orättvist av spotlife

godmorgon får jag väl ta & säga. fast jag inte går i skolan så är jag duktig på att gå upp i tid på morgonen får jag säga. men måste nämna en sak som gör mig lite irriterad.


i februari tror jag det var, så vann jag en tävling på spotlife. de skulle designa bloggar ut ca 30 stycken, så fick man reda på att det kunde dröja ett tag innan man fick använda sina designer eftersom de ville lämna ut alla 30 på en gång.

MEN ja, nu är det så att en bloggerska har fått din design. så har de skitit i mig, och de andra. dålig stil, men får hoppas att jag får ett svar så snabbt som möjligt innan jag dampar. man får iofs vara glad för hela grejen men man kan aldrig vara glas mot orättvisor. & detta är orättvist.


» brun med sol

image537

det är synd att min kamera inte fungerar för annars hade jag kunnat fotografera dagens nya inköp. 2 linnen från wera stockholm, jag älskar matriallet. sen köpte jag även ett par oranga hotpants från gina tricot. ska samla på mig alla heta färger som finns.

var i stan med min mami, tycker om att vara med dig. speciellt när du inte är sur, just you and me. träffade av en slump lovisa, vi pratade om sommarlov & om semester i spanien. neh nu måste jag kila, ska gå ut i trädgården och sola lite.


måste bli bruuun.


» lycka

image536 image536

jag får väl börja det här inlägget & berätta hur lycklig jag är. glad för ingenting. de senaste dagarna har jag fått mycket inspiration, jag vill ha mer, mer, mer. ska köpa en dös med tidningar och bara njuta av allt som blommar upp.

idag har jag hunnit träffa min baby girl ida. vi handlade ett lila linne med en rosett fram, från h&m. sen ville jag tömma min plånbok ytterligare så jag köpte även en lila volang kjol. är galet nöjd med påsen som ligger bland alla andra påsar på mitt golv.


ikväll eller nu, hade jag tänkt bädda sängen med nytvättade lakan och påslakan. drunkna in i mitt duntäcke och titta på flera avsnitt på rad, med fråga olle. martin björk är mig då en het man.


» farväl

efter ett plågsam helg så blev dagen idag helt okej. hann med att sola lite, fick lite (ytterst lite) solbränd hy. men som vanligt så har jag otur även denna måndag. min syster tappade min kamera i marken. pang bom så var den sönder.

råkade nyss, för max en minut sedan att spilla ett glas med vatten över hela mig. livet bjuder på mkt. jag har även hunnit med att säga hemska saker till mitt ex, och tagit farväl sådär.

mina kakor i köket vore inte helt fel nu!
...

» aj aj aj

min helg har varit plågsam. okej, jag vet att gud jävlas med mig osv, men det här var jag inte förtjänt av. i torsdags åkte vi till spanien för att fira ett kalas över helgen.

utan att överdriva, det regnade konstant hela helgen. jag hade förväntat mig lite shorts, men tvingades använda samma jeans hela helgen & förkyld blev jag. enda solen vi fick syn på var när vi skulle åka hem med flyget, tack för det, bugar & bockar.

härligt med lite sol här hemma iaf. imon så ska jag sola.
& ikväll har jag dunkande magvärk och är het som solen.. får gå och öppna mitt fönster nu.


» förlåt

såg nyss att jag fortfarande har flera hundra besökare om dagen. trots att jag aldrig uppdaterar. förlåt mig, men jag väntar på en fin design & känner att jag vill ta det lite lungt till dess.

den nya designen & adressen kommer någon gång framöver. senast i juni har jag hört. min adress kommer vara mydear.se. så känn inte att jag sviker er nu, jag kommer tillbaka men så länge blir det meningslösa inlägg från mig. lite bekymmer och annat trevligt.

nu måste jag sova, puss.

» varför`?

idag är det en sån dag då jag blir så less på allting. jag skulle vilja ställa mig på hustaket & skrika idioter till alla som går förbi. jag skulle ha gjort det om det inte vore för att jag är så väluppfostrad..


vi åker till spanien på torsdag men stannar bara till söndag. nu visar det sig att vi ska åka på torsdag natt, och antagligen åker vi tillbaka på söndag morgon. vi kommer alltså resa mer än vad vi njuter. 2 dagar i solen, eller nej. nu är det så att det ska regna de dagarna vi är där.


varför jävlas gud med mig för? jag förstår inte. jag hade förväntat mig en blek rumpa, och bruna ben. lite blekt hår och allt sånt. jävla skit säger jag.


godnatt.


RSS 2.0