Godnatt

'Imorgon är det fredag, och som jag har längat hela veckan. Fast något jag längtar ännu mer efter är sommaren, jag vill ha sommar. Jag har massor med planer inför sommaren, jag och my ska t ex göra ett hemligt uppdrag i stockholm.

Nu är det så att jag för tillfället har ont i magen, så jag ska nog gå upp till mitt  kök och göra lite citron te för att sedan gå och lägga mig. Så godnatt allesammans!


Busstrafiken

Bästa busstrafiken här på swe
ni är alla en människoras av sämsta kvalité


En stackars pojke i tårar
i sin brors gamla kläder
lämnad att dö i vårt iskalla väder

Som ni glatt ger en böter
med ert självbelåtna flin
800 spänn, era jävla svin


Kontrollanter och lapplisor
jag hoppas att ni försvinner
bakom era ryggar
vajar handens längsta finger


Ert jobb är så trist
så att tiden står stilla
hoppas att lönen är kass och
att frun luktar illa


Man mår illa och får kvällningar av att se er på stan
jag hoppas att ni får magsjuka och
fula barn

Ni ska pissa i motvind
och stryk ska ni ha
jag hoppas att ni inte får någon tårta
på eran födelsedag

Ni är värdelösa kreatur
som är svårt att hata mer
barnen i Afrika tycker synd om er


Ingen tycker om er
inte ens era föräldrar
må västtrafik brinna i helvetes eldar

Ha det gött hej!

Av: Björn Gustafsson.


Partytricket

image137

Det här är mitt hemliga partytrick, eller nu är det inte så hemligt längre. Men kan man göra sådär så kan man få vem man vill. Har ni något partytrick?

Ny målade naglar

Jag kom (nästan) hem precis, jag har kanske varit hemma i 30 minuter men skolan idag var hyffsat seg. Fick dessutom stanna kvar och göra ett prov i datorkunskap som jag hade missat när jag var sjuk och min super bästa vän my väntade på mig.

Annars så sitter jag längst ner och lyssnar på kärleksmelodier med håkan hellström. Min favorit just nu är Rock n roll blåa ögon igen, jag älskar den låten. Jag har målat mina naglar också, lila fick de bli.. ganska kladdigt och trevligt.

...

Är just nu i skolan med my och emelie och har tråkigt. Vi ska ha karaktär i 100 år och sen ska jag ha datakunskap i ytterligare 100 år.

jag kommer dö.


5 kr

image135
Idag ser jag ut såhär, vita strumpor, vanliga jeans och en vit tunika. Har på mig 3 armband också som jag köpte på h&m igår för 5kr, haha. Jag funderar på att köpa 3 till bara för att de var så billiga.

Ska i alla fall gå iväg till bussen om 10 minuter, och sedan möta upp mysan i skolan. Våran estet lärare är tydligen sjuk så vi ska ha svenska och karaktär istället. Fråga mig inte hur ofta vi har karaktär egentligen? typ 2 lektioner om dagen. Nej nu måste jag skynda mig.

Dagens bild

image134

Armband

image133

Jag behöver nya smycken, eller behöver och behöver men jag vill ha massa nya smycken. Speciellt armband eftersom mina armband fösvinner och går sönder hela tiden.

Imorgon är det fredag och då ska jag och min vän åka till väla och handla lite. Jag hoppas att jag kan hitta lite nya smycken då. Mitt favorit smycke är just armband.

Godmorgon

Jag har precis gått upp från sängen.. eller nej jag har precis kommit ut från duschen men jag gick nyss upp från sängen också. Idag orkar jag inte stressa trots att jag börjar snart, jag orkar bara inte idag så jag tänker komma lite senare och läsa en bok istället.

Fast innan jag börjar läsa så ska jag gå ner till köket och göra lite frukost. Ska dricka varmt te och äta hönökaka med skinka på och titta lite på vakna med the voice som är världens bästa morgonprogram!

image132

Snygg bild

image131


Jag är trött och det har jag varit ett bra tag nu egentligen, men någonting håller mig vaken. Ligger redan i sängen med min bärbara dator i knät och lyssnar på Håkan Hellström, faktiskt.

Ikväll mår jag faktiskt lite dåligt, jag mår illa och det känns som om jag ska kräkas vilken sekund som helst. Jag hoppas verkligen att det går över tills imorgon. Tänka sig att det redan är torsdag imorgon? Tiden går verkligen supersnabbt och jag är laddad inför helgen.

Godnatt hoppas att ni sover gott.

Björn Gustafsson

image130
När tiden är rätt så ska jag plocka upp dig,
och ta dig långt härifrån.

Regn regn

image129

Idag så har jag haft en ganska så slö dag i skolan, men lång dock. Jag var hemma först vid 5 idag, lite väl sent tycker jag men som tur är så är onsdagen avklarad.

I skolan tittade vi på en konsert i 2 timmar, fast jag och my gick vilse i regnet så vi missade ungefär 30 minuter av konserten. Jag och my har funderat på att köpa gummistövlar ett tag nu, och idag skulle det verkligen ha varit bra med ett par stövlar.

Dagens bild

image128

Sommar

image124image125

Tiden verkligen bara springer iväg, nyss var klockan fem och nu är hon snart åtta. Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan nu, jag skulle vilja vara hemma hela dagen och bara ta det lungt men tyvärr går det inte.

Jag skulle vilja ha sommar också, så jag kan bära en skjort klänning, helst en randig som de ovan. Den första finns att köpa på La redoute och den andra kommer från h&m. Jag skulle vilja ha båda två.

Ge mig sommar nu!

Godmorgon

Idag är jag vaken supertidigt men det är kanske inte så konstigt om man tänker på när jag gick och la mig igår kväll. Första gången så vaknade jag runt 12 men tvingade mig genast att gå och lägga mig igen, sedan vaknade jag en gång till vid 4 men tyckte att det var lite tidigt.

Så jag gick upp vid halv sex i stället. Idag har vi en lång lång dag i skolan, jag tror vi slutar fyra idag men vi ska titta på någon konsert som 3:orna har gjort. Den håller på i 2 timmar, haha.


Srev ju att jag skulle komma ihåg min dröm inatt och det gjorde jag, fast bara lite. Jag drömde att massa skolor skulle spela fotboll, och där fanns det en söt kille som skulle bli min. Och när jag skulle på toa hade någon roat sig med att kissa på alla toaletter. Drömmar är konstiga.

Drömde ni något ikväll?


Sovtajm

Jag är riktigt trött, helt utmattad. Så jag tänkte att jag ska plugga i ungefär 30 minuter sedan ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig i mammas säng. Så här tidigt har jag nog ALDRIG lagt mig men det behövs..

Tråkigt att inte alla kan se mitt teckensnitt tycker jag, jag stör mig nästan på det för det ser fult ut med det vanlig teckensnittet, inte lika fint i alla fall. Får funderar på hur jag ska lösa det hela!

Hoppas att ni sover gott, inatt ska jag komma ihåg min dröm.


Dagens

image122
Mamma om du ser det här; glöm inte att tvätta spegeln.

Ny väska

Jag behöver ha en ny mindre väska, jag har bara en som jag använder dagligen men jag börjar bli lite trött på den. Fast den är praktisk i skolan man hade som sagt behövt en mindre efter skolan.

Funderar på att köpa den här väskan men jag vet inte riktigt om jag orkar lägga ner min tid på att beställa någonting på internet just nu. Dilemma där!

image120


Regn

Det är en tråkig dag idag och sommaren känns långt borta.. det spöregnar här och jag som har mina nya vita tygskor på mig. Med andra ord så kan jag berätta att de är dygnsura.

Vi har varit på dunkers som sagt och tittat på konst, vi fick måla eget också och skriva korta berättelser om det. Roligare att gå iväg än att vara i skolan hela tiden tycker jag. Jag har i alla fall lunchrast nu och har precis varit på mc donalds, så jag är sjukt mätt nu.

Jag har bara en lektion kvar sedan slutar jag, mycket härligt.


Dunkers

Sitter i skolan just nu med min underbara vän my, vi har haft massage i skolan idag på första lektionen. Riktigt härligt faktiskt, nu känner jag mig genast mycket piggare. Om en liten stund så ska vi gå till dunkers och titta på lite konst.

My håller på att boka träning på frisktis och svettis idag, vi ska tydligen träna ki yoga idag. Jag älskar yog för det är inte så ansträngande och ändå känner man sig så duktig efteråt, haha.

image118

En fråga

image117


Jag måste bara fråga er en sak, om ni ser min blogg så som jag ser den. Är teckensnittet likadant på bloggen så som det är på bilden ovan? (Gäller det som är markerat med rött)

Godmorgon

Inatt har jag sovit i ungefär 10 timmar men av någon konstig anledning är jag fortfarande trött. Men jag får väl gå upp och göra en kopp med te så att jag piggna till.

Om jag inte har helt fel så slutar jag lite tidigare idag än jag brukar i alla fall så det ska bli härligt. Jag har nog bara karaktär idag också som my hatar haha. Hon blir alltid så gnällig när vi har karaktär.

Nej jag får väl ta och göra iordning mig nu så jag hinner med bussen. Funderar på att locka håret idag men jag får se vad jag hinner med.


Barn passning

Sådär ja, nu har jag äntligen kommit hem från en långsam dag i skolan. Gick förbi Johannes innan jag gick hem också, och hämtade lite saker som jag har glömt där. Jag saknar hans blåa ögon.. jag saknar han också men man får titta framåt helt enkelt.

Idag kommer jag nog inte hinna skriva så mycket, måste ta tag i mitt pluggande. Har ganska mycket att göra nu under veckan, jag längtar till helgen kommer haha. Jo, nu kommer mina syskon som jag ska passa till klockan 9 typ, så jag ska väl gå upp och laga någon mat till dom.

Jag hoppas att ni alla har haft en bra måndag.


image116

Dagens klädval

image115


Så här ser jag ut idag, inget speciellt eftersom det är tråkig skola idag. Nu ska jag gå upp och hämta lite frukost under tiden det är reklam på tv:n.

Godmorgon

Jag får väl börja med att tacka för alla kommentarer och då menar jag verkligen det, tack så hemskt mycket. Igår hade jag nytt bloggrekord, väldigt roligt. Jag hade 1393 unika besökare, jag brukar vanligtvis bara ha mellan 300 och 500 så det var väldigt roligt.

Nog om det, godmorgon godmorgon, mamma har precis kommit in och väckt mig (eftersom du läser min blogg, så älskar jag dig och tack så mycket). Ska nog ta och hoppa in i duschen nu så jag slipper föna mitt hår, jag gillar bättre när det självtorkar och sedan är det dags för; vakna med the voice.

Dagens (fjantiga) bild

image114
Nu ska jag göra mig redo för läggdags.. hoppas att ni alla sover gott inatt.
Imorgon är det skola som gäller.. suck.

Hemma

Tåg resan var helt otroligt seg idag, jag kunde inte somna så där satt jag i den "tysta avdelningen" helt klarvaken. Nu är jag hemma igen i alla fall, och det känns skönt.. det känns dock mindre skönt att det är skola imorgon. Jag hade mer än gärna varit hemma i en vecka till.

Min lillebror ligger här bredvid mig, han sa nyss;
jag älskar dig!

Packa

Många som gillar Björn ser jag.. jag får alltså samla ett gäng med brudar sen så är det bara att kidnappa honom. Haha, hinner inte svara på era kommentarer nu men jag gör det så fort jag kommer hem.

Nu ska jag gå och packa min väska sedan ska jag och pappa åka till farmor innan jag tar tåget hem till Helsingborg igen. Jag hade velat vara hos pappa längre.. det är så härligt att vara här men jag får helt enkelt åka till honom om två veckor igen.


Björn Gustafsson

image112

Jag funderar på att åka och kidnappa Björn Gustafsson. Någon som följer med?

Bali

image111


Jag och pappa håller på att titta på resor till Bali, vi funderar på att åka dit till september. Det hade verkligen inte suttit fel må jag lova, i september börjar det bli småkallt här hemma så det hade varit ett bra sätt att avsluta sommaren på.

Jag har faktiskt aldrig i hela mitt liv åkt utomlands med min pappa, har däremot gjort det med mamma. Vet inte riktigt varför jag aldrig velat följa med pappa på semester innan så nu vore det minsann läge till det.

Helsingborg

Jag ringde nyss hem till mamma, hon låg visst och sov och skulle ringa mig om 30 minuter. Hon måste nämligen ge mig ett boknings nummer till min tågbiljett och berätta vilken tid mitt tåg går.

Hon sa att tåget gick vid 3 tiden och kom fram vid 6. Det finns verkligen inget drygare än att sitta på ett tåg i 3 timmar, man har ingenting att göra mer än att sova. Samtidigt som man måste ha koll på sina väskor så att ingen tar någonting.. nej jag hatar att åka tåg.

image110

Indiska

image109
Aldrig och då menar jag aldrig, när jag är inne på indiska så kan jag hitta någonting. Men däremot mina vänner kan hitta saker som är snyggt därifrån.. samma sak gäller internet.

På indiskas hemsida kan hitta några saker som är fina men inte aldrig i verkligheten.

Jag hoppas att tröjan till vänster
och klänningen till vänster finns på väla i helsingborg. Speciellt koftan..






Sne flätan

image108
Någonting som jag alltid gör med håret är att göra en sne fläta, jag brukar dock inte låta min fläta gå runt helt så som på bilden. I vanligt fall brukar jag känna mig rätt så tråkig i håret men bara den flätan gör att man känner sig finare.

Ett problem är att jag inte kan göra en sne fläta på mig själv ännu utan alltid få be mamsen. Jag ska öva framför spegeln, öva öva öva...

Godmorgon

Ligger här i min soffa och suger på några halstabletter, och dricker caprisonne. Är inte det en pizza förresten? Min dryck heter så i allla fall och är iskall. Jag tittar på Disney Channel också där Bumbibjörnarna visas, Disney är den bästa kanalen som finns.

Igår kväll somnade jag direkt efter melodifestivalen, som jag tyckte var lite tråkig igår kväll eller jag tittade inte så ordenligt.. men det jag såg gjorde mig lite uttråkad. Hur som helst, tack för alla söta kommentarer, ni är så söta.. ska sysselsätta mig genom att svara på de flesta nu.


Lugg

Haha det kanske märks att jag gillar Elin Kling? Den här gången är det inte angående hennes fina stil som jag tar upp henne, utan på grund av hennes väldigt fina hår. Jag älskar det.

Nästa vecka ska jag och min vän Linda boka klipptid, och då ska jag banimej klippa lugg. Jag vet inte riktigt om jag ska klippa en hel lugg eller en sne lugg.. men det återstår att se. Nu ska jag i alla fall titta färdigt på melodifestivalen!
image107

Melodinfestivalen

Ikväll så ska jag och pappa titta på melodifestivalen, egentligen är jag inte speciellt intresserad av sångerna.. det är mer Björn Gustafsson som intresserar mig. Precis som alla andra tonårsbrudar.. jävla tjejer alltså (ironi).

Förra veckan blev jag på strålande humör när Carola bara gick vidare till andra chansen. Rätt åt henne. Jag stör mig bara på att hon alltid går vidare, hon har en väldigt bra röst men hon börjar bli gammal, kan hon inte bara låta någon annan få äran?

Jag tycker om dig pappa

Jag och pappa har precis ätit lite lunch, jag var tvungen att äta extra mycket eftersom jag har gått ner samanlagt 5 kilo på 3 dagar. Pappa var helt förtvivlad över att jag diskade långsamt.
- Herregud du kan ju inte diska, vi får köpa en diskmaskin till dig när du ska flytta hemifrån.

Förresten jag fick nya vita tygskor av min pappa igår, de ska jag använda väl till våren. Som jag längtar. Min pappa undra nyss vad jag skriver i bloggen;

- Inget vettigt egentligen.. att vi har ätit och att jag inte kan diska..
- Har du skrivit att du tycker om din pappa?
- Ne.. men jag kan göra det
Pappa jag tycker om dig, du är bra.

image106


Klänning

Nu har jag och papsen tittat klart på filmen, jag tyckte att filmen var bra faktiskt. Pappa däremot tyckte att filmen var långtråkig och seg, han tog rökpauser var 20 minut ungefär.

Om en liten stund ska vi göra iordning lite lunch, vet inte riktigt vad man jag tror att vi ska steka upp lite lövbiff med stektpotatis eller något liknande. Och jag har hittat en riktigt söt klänning, som jag vill ha.. synd att den bara finns i large kvar.

image105

Film - awake

image104
Jag och pappa ska bara ta det lungt idag, vi har bestämt att vi ska spela lite spel på eboxen idag. Det var längesen, jag älskar att spela tv spel det är en rolig sysselsättning. Dessutom är det en innedag idag nu när det blåser så mycket.

Fast nu ska jag och pappa titta på en film som heter Awake med Jessica Alba. Hon är nog den snyggaste kändisen som jag vet, väldigt vacker. Hur som helst så hoppas jag att filmen är lika bra som den verkar vara!


Spanien

Min mamma ringde nyss till mig, hon hade en överraskning. Hon berättade att vi ska åka till Spanien i maj månad med familjen och några släktningar. Jag längtar redan, jag vill bort från det här kalla och ha värme nu.

Antagligen så har sommaren kommit i maj men det lär ändå vara lite varmare i Spanien än vad det är i Sverige. Då ska jag sola mig brun och fin och bara ta det lungt i solen.

image103

Halsband

image102

Jag tror att jag håller på att gå ner mig, jag har blivit kär i Elins halsband. Jag vill verkligen ha just det halsbandet. Det ska bli mitt på ett eller annat sätt.

Godmorgon

Igår hämtade jag ut mitt paket från h&m eller min pappa åkte iväg och gjorde det åt mig. Massa onödiga saker jag har beställt men det går ju att skicka tillbaka som tur är. Och klänningen var väldigt genomskinlig, ska försöka ta en bild så ni kan se.

Annars så var klänningen väldigt söt men man måste definitivt ha ett längre linne under om man inte vill bjuda på sig själv lite grann då. Vaknade hyffsat tidigt idag, vilket är väldigt skönt.. nu slipper jag i alla fall tänka på att jag ska vända tillbaka på dygnet.

♥ Pusselipuss .


h&m

Vädret speglar sig precis i hur jag känner mig just nu, det spöregnar. Det gör verkligen ont i mig att titta på alla kärlekspar som går omkring och är hur lyckliga som helst. Självklart är jag glad för deras skull men det gör ändå så ont i mig.

Jag har ett paket att hämta på posten, ett klädpaket från h&m. Jag vet inte riktigt om jag ska hämta ut paktet idag eller imorgon, men jag och pappa ska ändå gå och handla mat senare (tror jag) så jag kanske kan gå förbi och hämta det då. Om jag orkar.

image101
Den här söta klänningen finns bland annat i paketet. Jag undrar om den är lika fin som den är på hemsidan? I så fall kommer jag bli en lycklig tjej som ska springa rundor i den på sommaren med bruna ben.

♥ Pusselipuss .

Frukost

Jag måste gå och äta lite frukost, egentligen så har jag tappat bort all min matlust som finns. Jag har gått ner lite mer än 3kg nu på 2 dagar, men jag antar att matlusten kommer tillbaka när jag blir lite gladare. Tänker i alla fall gå till köket nu och trycka ner en smörgås eller två.

Vid såna här tillfällen får man äta trots att man inte vill eller orkar. Har fått en låt på huvudet, den spelas om och om igen på min dator - Lupe Fiasco med låten superstar. Jag älskar den!

♥ Pusselipuss .

Min pappa

Jag har endast sovit i 4 timmar idag (max) men jag tror jag klarar, eller jag måste överleva dagen. Vid 6 så kan jag krypa ner framför soffan och titta på Disney Channel och sova gott. Det ska faktiskt bli rikigt härligt att sova "normalt" igen.

Min pappa är grymt jobbig just nu, han håller på att retas hela tiden med mig. Som tur är så ska han gå och lägga sig nu fast jag tycker om att ha honom vaken, han får mig att le och skratta. Han är precis som Homer i Simpsons, and I love it.

♥ Pusselipuss .


Dagens bild

image97

Godmorgon

Jag hatar mig själv för att jag vänder på dygnet, nu är klockan 6 på morgonen och jag har ännu inte somnat. Det blir nog inget sovande för mig heller, jag funderar på att gå och lägga mig tidigt ikväll istället.

Som tur är så har Disney Channel satt igång och snart börjar vakna med the voice så jag har i alla fall någonting att sysselsätta mig med. Och om jag nu skulle råka somna (som jag alltid gör till tecknat) så kommer pappa hem vid 8 och han lovade att väcka mig då, så det löser sig.


♥ Pusselipuss .


Outfit

image96

❤ Vit skjorta, Lindex
❤ Blommig sjal, H&M
❤ Svarta strumpbyxor, H&M
❤ Svarta skor, Asos
❤ Svart handväska, Gina Tricot

Jag önskar att jag aldrig gav dig en andra chans

Jag känner mig sårad, jag vet att du aldrig har brytt dig om mig men kan du inte låtsas? bara försöka. Var dag som går sårar du mig bara mer, det känns ärligt talat som att mitt hjärta ska gå sönder. Det värker och jag får knapp någon luft eller något syre.

Mina kinder är helt klibbiga av alla tårar som har fällts idag. Igår kväll grät jag hela natten trots att jag sov tätt in till Johannes så låtsades han som att han inte hörde, han brydde sig inte trots att jag skakade längst hela kroppen. Jag låg där i sängen och tänkte "jag önskar att det fanns någon som bryr sig, någon sm kan hålla om mig och säga att allt ska bli bra.. men det finns det inte"

Skor, jag vill ha skor

image95

Ikväll regnar det och det är rätt ensamt eftersom ingen vill prata med mig och pappa är iväg och jobbar. Har dock sysselsatt mig genom att titta på en massa högklackade skor. Jag tänker bara köpa klackaskor här efter, inga mer låga skor för min del.

Okej det kan väl bli lite jobbigt att gå runt i klacka skor hela tiden men jag vill bli lång. I höga skor blir jag i alla fall 173 cm. Jag vill inte ha min dvärglängd längre..

pusselipuss .

Godmorgon

Jag ställde min klocka på sju idag, jag vet inte om jag sjäv trodde på att jag skulle gå upp då men det lät bra igår och mindre bra idag om man säger så. Inatt har jag drömt charmiga saker som att jag skulle hjälpa en stor slemig padda på 1 meter att föda ungar.

Det var väldigt lärorikt eftersom alla paddorna dog. Annars så vaknade jag nyss av att linda skickade ett sms men jag har inte orkat svara ännu, ibland så orkar man bara inte. Hon får helt enkelt komma in på msn, men om du läser det här linda och du inte är inne på msn; så kom in.

Nu ska jag gå ner och äta en bamse frulle. Rostade mackor med skinka, juice, och varmt citron te för min hals. Jag kanske ska dricka någon skit sak som mamma tipsade om, om man ville bli av med förkylningen men den verkar smaka så äckligt.

pusselipuss .



Dagens bild

image94

Sommar

Jag vill ha sommar nu, jag är riktigt trött på det här tråkiga vädret. Okej, idag så har det varit ganska så fint, solen har lyst i alla fall men kallt har det varit och jag gillar inte kyla. Är lite trött på mina vinterskor också, de håller nämligen på att gå sunder i sulan.. jag trampar nog för hårt när jag går.
image75
Eller så var det dålig kvalite. Jag har börjat köpa lite sommarskor nu till sommaren, eller inte så många men två par i alla fall. Hade velat ha ett par ballerina skor från Fred Perry men jag antar att hela helsingborg kommer springa runt i de skorna.

Förra året hade jag ett par rutiga ballerina skor från vagabond som precis alla hade på sig, jag brukade till och med tappa räkningen när jag såg alla med de skorna vandrandes på sina fötter.

Men visst är de söta? :)

pusselipuss .

Nya saker till rummet

Det är verkligen härligt att ha lov, slippa tänka på alla läxor som man annars måste göra. Bara kunna koppla av och äta gott. Idag ska jag köpa godis igen och chips, man får passa på innan man bli fet.

Jag skulle vilja åka till ikea någon dag i veckan och handla lite nya prylar till rummet. Jag hade behövt en ny taklampa & en golvlampa, sen några förvarings lådor som jag kan trycka ner all skit i.

image68
pusselipuss .


Godmorgon

Jag sitter här och äter frukost, rostad macka med skinka och sen dricker jag varm oboy & apelsin/morots juice. Det låter äckligt och första gången jag smakade det så var det äckligt också men nu älskar jag den juicen. Inatt har jag väl sovit hyffsat trevligt, skönt med lov så man kan sova hur länge man vill.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag kanske ska iväg och bowla med johannes och hans vänner. Om inte så ska Linnea komma hit en sväng i alla fall, hon ska nämligen hämta sin väska som hon har glömt. Nej nu ska jag dricka upp min varma oboy och sedan hoppa in i duschen.

pusselipuss .

Lugg eller inte?

Imorgon så ska jag försöka, lägg betoningen på försöka, hinna med att boka en klipptid hos frisören. Egentligen så har jag och my en överenskommelse om att vi ska klippa oss tillsammans men nu är hon i sälen hela nästa vecka. Och det är brottom med mitt hår.

Jag har funderat på att klippa lugg, men jag är som de flesta andra en fesig. Jag är rädd för att jag inte alls ska passa i lugg, men samtidigt så vill jag ha lugg så mycket. De få som passar i de är verkligen sjukt snygga i det. Sen finns det ju olika typer av lugg.. men någon av dessa nedanför tycker jag är fina.

image65 image66

Så då är frågan; ska jag klippa lugg eller inte?

Semester

Klockan är 02:35 och jag ligger fortfarande i sängen med papper intryckt i näsan. Jag börjar få sår runt om näsan eftersom jag har snytit mig så mycket, väldigt jobbigt med jag överlever troligtvis. Idag har det inte hänt så mycket faktiskt, har ätit kinamat med familjen (riktigt gott)!

Har även hunnit med att peelat mitt ansikte med mina nya peelinghandskar med hjärtan på. Rätt så söta är dom, får hoppas att de gjorde susen också.

Sånt här gör mig glad, världens bästa morbror undrar om jag vill följa med honom till Spanien i 3 veckor med min moster & hennes man + kusinerna. Det hade varit riktigt mysigt, jag hoppas verkligen att jag får följa med nu för mamma också, har inte hunnit prata med henne om det ännu.

Jag antar att jag får försöka somna nu.. vet inte riktigt hur det ska gå med tanke på att jag knappt kan andas och speciellt inte när jag ligger ner. Men det ska bli skönt att sova ensam i sängen idag i alla fall, inget illat menat till gullungarna som har sovit här.


pusselipuss .



Förlåt

Ursäkta för dålig uppdatering, men jag mår fortfarade inte bra så jag har faktiskt ingen lust till att sitta vid datorn. Jag hoppas att jag blir frisk snart, eftersom jag har lov så det vore trevligt men jag är alltid sjuk på sportlovet så det förvånar mig inte om jag är det nu också.

pusselipuss .


Godmorgon

Vaknade precis av att jag blödde näseblod, det får gärna sluta snart. Jag orkar faktiskt inte ha ont i halsen och näsan längre, idag är det dessutom fredag. Partyfredag. Jag ska festa idag.. eller så var det i alla fall tänkt men nu vet jag inte hur jag ska göra.


Aja, igår var det i alla fall alla hjärtans dag, jag fick en choklad ask med chokladhjärtan och en chipspåse. Chipspåsen var viktigast, och den personligaste alla hjärtan dags presenten jag fått i hela mitt liv. Synd att den inte kunde hålla så länge bara, det får helt enkelt bli en ny idag!

image60

pusselipuss .

Hur äter du din ballerina?



Kanske en dum fråga men jag har tänkt på det sen jag såg reklamen på tv igår. Jag och johannes åt ballerina kakor idag, jag äter som den andra tjejen på videon (med grön tröja). Så då är ju självklart min fråga; Hur äter du din ballerina? Nu ska jag sova!

pusselipuss .

Vårkläder

image59


Godkväll, eller vad man nu ska säga.. jag vill börja med att tacka för alla söta kommentarer, även om jag fortfarande mår dåligt så mår jag ändå lite bättre av att höra allt ni skriver. Jag har blött näseblod ungefär 10 gånger idag, jag antar att något blodkärl har gått sönder nu när jag snyter mig så ofta.


Jag har gjort ett litet kollage med lite sommarkläder från en hemsida jag hittade förut idag. Om ni klickar på bilden så kommer ni till hemsidan, så ni vet. Nej jag ska nog gå och titta på en film eller något liknade.

pusselipuss .


Godmorgon

Igår natt somnade jag i alla fall, och skönt var det för idag mår jag piss dålig om ärligheten ska fram. Jag kan knappt prata utan att min hals gör ont och mina ögon är blodröda.

Vet inte riktigt hur jag ska göra med skolan eftersom jag har en liten "redovisning" idag som jag helst vill göra. Men det löser sig, ska gå upp och hoppa in i duschen och se om jag mår lite bättre då kanske. Och dricka en kopp varmt te.


Uppdatering:

Jag tror helt seriöst att jag håller på att dö här hemma, jag orkar knappt lyfta på fingrarna för att skriva det här inlägget, när jag ska gå upp på toa och kissa så blir jag riktigt anfådd och hjärtat slår tyå 1000 slag pe rminuten. Känns det som i alla fall.

Med det skrivet så tror jag varken att jag kan gå till skolan eller att jag kommer skriva mer i bloggen idag. Kanske dyker upp något inlägg senare om jag mår bättre men som der ser ut just nu så blir det inget bloggande ikväll heller. Hoppas att ni läsare är friska i alla fall, fick faktiskt 700 unika besök igår lite mer till och med. Väldigt roligt! :)

pusselipuss .

Yatzy

image58

Eftersom jag ska försöka vara vaken hela
natten idag så fördriver jag tiden med att spela yatzy. Yatzy är nog det enda jag kan göra som jag är riktigt duktig på utan att jag behöver ljuga. Tidigare idag så gick det ovanligt bra för mig, det var troligtvis den bästa yatzy rundan i hela mitt liv.

352 poäng, inte dåligt alltså. För er som inte märker det så är jag rätt så uttråkad just nu, är rätt så trött på att torka näsan var femteminut och höra magen som skriker efter mat. Om jag inte hade varit så lat som jag råkar vara så hade jag gått upp och ätit nu, men det blir inget med det.

Tänker lägga mig på soffan nu och blunda lite... bara lite

pusselipuss .

Skriver bara av mig lite..

Klockan är mycket men jag kan verkligen inte somna, jag tror att jag ska vara vaken hela natten idag. Har precis avslutat ett samtal med johannes, och någon "idiot" har viss fått det svårt med att tolka min ironi. Saken är den att jag är ironisk till 80% på msn, men vissa har som sagt problem med att tolka min ironi.. lite synd eftersom det kan bli en rad med missförstånd.


Men om någon "idiot" till person frågar en fråga som "så kan vi mysa(=sex)" helt allvarligt, jag kan inte vara seriös på en sådan dum fråga om jag möjligtvis inte är sur då. Men bortom det så brukar jag alltid säga "Jomen det är klart, när ses vi snygging?".

Som sagt jävligt synd att vissa är så otroligt tröga bakom pannbenet, det betyder med andra ord att jag får tänka på vem jag är ironisk med, jag kanske till och med borde heta "IRONI LIA" på msn. Blir mest sur och ledsen för att andra som inte är iblandade blir ledsna, den person som jag antagligen älskar mest av allt, som är min bästa vän på rikigt, jo han är just nu ledsen på grund av en viss idiot.

Ingen behöver bry sig om det är inlägget, jag kände att jag bara behövde skriva av mig lite grann, det känns mycket lättare då.

pusselipuss .


Dagens bild



image56

Sjukling(?)

Åh och äh, jag tror att jag håller på att bli sjuk.. fryser galet mycket samtidigt som jag är varm och min hals gör fortfarande hur ont som helst. Skulle egentigen plugga efter skolan men råkade somna och vaknade för en halv timma sen, inte så smart kanske.


image53
Ska försöka plugga nu istället, mamma har handlat hem lite mer vindruvor så det ska bli gott. Förresten jag skulle ju vara nyttig den här veckan men det gick inte så bra för direkt när jag kom hem åt jag lite godis ;/ men jag försöker äta lite nyttigare i alla fall så det är ju huvudsaken. Och bara så att ni inte tror att jag bantar eller någonting, för det gör jag inte! Vill bara försöka vara lite nyttigare..

Har tänkt på en sak, klockan till exempel kommer från Urban Outfitters, och finns på deras onlineshop (här!) men den finns bara online.. och de skickar ju inte saker till Sverige, har jag för mig, så det är lite tråkigt tycker jag. Det finns ju en annan Urban Outfitters för "norden" tror jag men de har inte alls lika mycket där. Lite tråkigt.

Nu måste jag kila iväg och plugga (mysigt)!
pusselipuss .

VG

image51


Vi fick sluta lite tidigare idag, eller vår lärare trodde att vi slutade tidigare och ingen sa någonting så det var ju bra, haha! Fick tillbaka ett prov sen december om kost/vitaminer, både jag och min trodde att vi skulle få IG men båda fick VG, så glada vi blev. Det var nämligen bara ett VGprov så det är ju bra.

Idag ska jag plugga lite i karaktären och senare ikväll kommer i huvudet på gynning som råkar vara det enda programmet jag följer. Men först så ska jag ta det lungt framför datorn ett tag.

pusselipuss .

I skolan

Sitter just nu i skolan med mysan, vi har rast i tjugo minuter till. Vi har pyskologi, ganska roligt för vi håller bara på att prata så man behöver inte direkt anstränga sig, bra för mig som är lite pumsig. Jag börjar bli hungrig nu, hade velat gå till mcdonalds och äta en hamburgare.

Men eftersom jag ska vara nyttig fram till på torsdag så går det icke! Haha men på torsdag efter skolan så ska jag banjimej (det första jag gör) ska vara att gå till habadibba affären (som jag och my kallar den) och handla 100 döskallar, och en chipspåse..

Nje nu får jag ta och avsluta, ska kolla på bilddagboken nu! :)

pusselipuss .

Klagoinlägg

image50


Japp, detta är ett klago inlägg. Ser ni min "klänning" på bilden? Jo det var faktiskt en klänning innan, men nu liknar det ett linne, blir så arg när mina kläder ska krympa. Skulle ta på mig ett vitt linne idag eftersom jag fick byta kläder, ja då var mitt vita linne rosa!

Efter det skulle jag gå upp och hämta ett halsband som mina sykson har gjort sönder, jaha ovanligt tänkte jag då de alltid gör sönder mina smycken. Tänkte jag att jag kunde ta på mig ett armband.. behöver jag nämna mer ens? Blir bara så trött. Så fort min mamma vaknar så ska jag tvinga henne att beställa nya smycken till mig.

pusselipuss .

Godmorgon på er

Har precis klivit upp ur sängen, eller gick upp för tjugo minuter sen ungefär, min lillebror håller på att berätta sin dröm för mig, haha. Dricker te, iskall apelsin juice, äter knäckismacka och vindruvor också. Jag känner mig rätt så duktig idag, bättre än igår i alla fall när jag åt godis till frukost.

Annnars så har jag sjukt ont i min hals, den är ännu värre än igår så direkt när jag kommer till skolan så ska jag gå och handla halstabletter. Idag har vi nog bara 3 lektioner så det är härligt, och den sista lektionen är idrott, mums på det! :D

pusselipuss .


Läggdags

Nu är jag nyduschad och fräsch inför sängen, ska inte lägga mig ännu men om en halv timma/timma tror jag. Orkar inte gå och lägga mig så sent idag, blir bara så trött på morgonen då. Jag och my tränade ki balans idag på friskis och svettis, det var första gången vi gick på det passet och det var riktigt roligt! :}


image49

Jag försöker svara på lite kommentarer men blogg.se är lite segt just nu så det får nog bli imogon istället, jag orkar verkligen inte vänta i hundra år för att komma in på kommentarsidan, haha. Annars så sitter jag bara och dricker te med mjölk i min vackra tekopp. Ska nog gå och titta på tvrutan nu.

pusselipuss .

Min kärlek till skor

Idag är jag verkligen hur trött som helst, jag och my kom fram till att man borde vara ledig alla måndagar! Nemen jag tycker helt allvarligt att man borde inskaffa en till vilodag, så det blir lika mycket jobb som ledighet, det förtjänar man banimej med all stress som vi får leva med.

Hade ett datakunskapsprov (mvg delen) och det gick sjukt dåligt, skämdes nästan när jag skicka in den men som sagt det var mvg delen så det är inte så konstigt att provet var svårt. Om en stund, eller klockan sju ska jag och mysan åka iväg och träna på friskis och svettis! Bra motion för oss latmaskar.

image48


Annars så har jag gått och blivit kär i alla skor, fina som fula. Japp, skor är mitt nya intresse, när jag får mitt studiebedrag så ska jag köpa massa skor. En hel hög av fina skor. Nej nu ska jag ta och vila mig innan träningen, för jag är verkligen dötrött!

pusselipuss .

Dagens bild

image47

Godmorgon

Idag är jag upppe innan tuppen, haha. Är lite pumsig fortfarande för jag somnade rätt sent igår, sen så har jag även ont i min hals & jag har fått en finne på rumpan. Och den finnen gör riktigt ont speciellt när jag ligger ner, sjukt jobbigt.

Jaja, ska väl gå upp snart och göra en STOOOR frukost med ägg, juice och knäckebröd. Gott ska det bli, för idag är jag hungrig.

pusselipuss .

Björn Björn



Åh jag visste det, björn skulle aldrig ha varit med i melodifestivalen, nu kommer alla tjejer i sverige att springa efter honom. Hade varit bättre om han inte hade blivit så känd, i och för sig var han ju känd innan melodifestivalen men då var det mer hos människor med humor (som mig)


Nu däremot kommer tråkiga tjejer också att bli intresserad, fast då kanske han gäster i lite fler program, det hade ju varit rätt så bra. Det skulle varit roligt om han gästade i fråga olle, haha.


pusselipuss .


Nytt i garderoben

image42

image43

image44


Som sagt, jag fick ju lite nya jeans av min vän Linnea igår & en piké. Det är två par till men de kommer upp lite senare, troligtvis. De första jeansen kommer från Levis och de andra kommer från miss sixty, och piké tröjan komemer från lacoste.

Och mina lår ser hemskt feta ut på bild nummer två, får hoppas att de inte ser ut så i verkligheten för då dör jag. Men nu ska jag gå ner och titta på film med mina syskon, som jag älskar mest i min familj, de andra är de falskaste personerna som finns. Syftar på min mamma och hennes kille.

pusselipuss .

Godmorgon

Idag är det då söndag, och den dagen är rätt tråkig för idag måste jag plugga. Egentligen så orkar jag inte plugga, men det orkar jag aldrig så det har inget med dagen att göra. Mamma håller i alla fall på att göra lite frukost där nere så jag ska väl äta lite snart.


Igår fick jag förresten nåra jeans av Linnea och en piké, hon är så snäll. Om jag orkar så kan jag fota och lägga in på bloggen så att ni kan se, fast det får bli om en stund för nu vill jag äta. Jag börjar bli förkyld också, min näsa rinner hela tiden och halsen gör ont.. hoppas det går över snart!

pusselipuss .


Myskväll

image41


Mycket skrivande idag, men det blir nog inte så mycket mer idag. Ska i alla fall gå ner och ringa Linnea nu, och sen åka och handla godis med nåra vänner. Ikväll ska vi bara titta på melodifestivalen, som resten av Sverige antagligen.

Juste är riktigt seg idag så jag orkade inte ta på mig något speciellt. Jag älskar att ha stumpbyxor på mig, det är som att ha på sig mjukisbyxor. Nu ropar mamsen efter maten, kina mat idag, wei! :D

pusselipuss .

Drömjacka

image40

Seriöst, jag skulle kunna dö för den där jackan. Jag vill nämligen ha en marinblå jacka, och den modellen är perfekt. Tyvärr så är den slut.. hoppas jag kan hitta något liknaden snart. Om någon vet var det finns någon liknade så får ni gärna lämna en kommentar om det.

Väskan finns i alla fall kvar, men den vill jag bara ha om jag hittar jackan. Annars kan det vara. Ska nog ta och hoppa in i duschen nu, för om en stund ska jag möta upp mina två älsklingar, my och linnea. Vi ska ha en myskväll idag, egentligen skulle vi på bio men vi stannar hemma och tittar på melodifestivalen istället :}

pusselipuss .

Dagens bild

image39

Godmorgon Sötnos

Haha jag vaknade på världens bästa sätt mina tvillingsyskon kommer in på mitt rum och frågar mig om jag har tagit deras ostbåge. Jag började asgarva, varför skulle jag ta deras ostbåge? och om jag nu hade tagit EN ostbåge, vem hade bytt sig?

Efter det så somnade jag om, men när jag vaknade igen så gick jag på toa så kommer de in springandes och ida kramar mig och oliver säger "godmorgon sötnos". Fyfan vad jag älskar mina syskon, de gör mig verkligen till en lycklig storasyster.

pusselipuss .

Fylloinlägget

Jag tänker inte skriva ett så långt inlägg just nu, men jag vill skriva att jag är hemma och jag mår bra. Mina fötter hade kunnat må bättre, jag har gått runt i rosa strumpor den senaste timman. Den lilla vägen som vanligtvis brukar ta 10 minuter tog mig 30 minuter att gå.

Tur för mig att jag inte är britney spears eller någon, för då hade de med all säkerhet skapats fina rubriker kring mina rosa strumpor. Förövrig så är jag nydumpad, rätt lycklig och trött. För alla som inte förstår, så har jag varit i danmark och festat på retro. Vi träffade killen som har huvudrollen i fjorton sugen och hata göteborg, fast han skulle festa på tivoli visst.

Nu tänker jag banimej gå och lägga mig, och jag ska sova ändå till 2 på dage. I mina drömmar mår jag bra, i mina drömmar ska jag dansa.. trala lala la.

pusselipuss .


Födelsedag

Idag är jag uttråkad till max trots att det är Långbens galna gäng på tv, som för övrigt är mitt favorit program. Jag vill att johannes ska komma hem så vi kan gå till affären och handla lite fredagsmys, så som godis och chips. Men han lär inte komma hem på ett bra tag!

En rolig sak är att antal besökare ökar hela tiden, tror jag hade 500 unika besökare igår, och 1000 sidvisningar. Och bloggen fyller en vecka idag, haha. Grattis till den, hoppas att du får en bra veckofödelsedag. Tänk om man kunde få fylla år en gång i veckan, det hade varit bra.


Nej ska nog gå och äta lite jordgubbar och titta på Kalle Anka, jag ska nog vila mig lite också för jag börjar bli lite sömnig.

pusselipuss .


Dagens bild

image36

Godmorgon

image35


Fy vad ont i magen jag har idag, det känns som min magkatarr börjar komma tillbaka. Måste gå till läkaren så fort som möjligt så jag kan få tabletter för mina har tagit slut. Ska i alla fall vara hemma idag och ta det lungt, jag har ändå bara en lektion idag så det gör inte så mycket.

Får väl gå ner och titta lite på vakna med the voice som pågår i 40 minuter till. Jag önskar att jag var lika ball som Josefine Crawford, och om jag var kille skulle jag vilja vara Paul eller Jakob, helst Jakob för han är lite småkonstig.
pusselipuss .

Haha

image30
 

image32



Den första bilden är rikigt rolig tycker jag, jag skulle fotografera lite tänkte jag när jag plötsligt fick nackspärr, seriöst det gjorde riktigt ont. Det roliga var att jag lyckades få det på bild precis när jag fick det, hemskt ful bild men jag antar att jag får bjuda på den.

Det har gått över nu i alla fall, så nu är jag glad igen. Eftersom jag är hemma själv så orkar jag inte gå ner och laga mat men jag får nog göra det ändå för jag är hungrig nu. Ska titta vad vi har, jag hoppas att vi har pyttipanna för det är ganska svårt att misslyckas med det om man säger så ;)

pusselipuss .


Godmorgon

Idag är jag rätt så rött som alltid, men har fått en dålig vana att ta en sömntur när jag kommer hem från skolan, och då somnar jag rätt så sent på kvällen. Fast igår kunde jag inte somna, för jag vet inte hur jag ska göra med kameran, om jag ska behålla den eller inte, måste nog prata med pappa om det.

Jag har en fråga idag också, och den är om era föräldrar ofta tjajtar på er om att städa rummet? För min mamma hon tjatar dagligen om det här. Enda problemet är att när jag väl tar tag i städningen så är det ändå ett hav med kläder på golvet morgonen efter. Ibland borde man ha ett större rum, då hade man inte sett det lika tydligt.

Igår på nyheterna så sa de att det bara skulle vara milt i två veckor till, sen så skulle det nog börja bli lite varmare. Om det nu är så får vi väl ta och tacka växthuseffekten för det. Dock synd att andra påverkas dåligt av det.


pusselipuss .


Fläskfilé med potatis

image29


Tjingeling, herregud så mätt jag är, det känns som att jag ska spy vilken sekund som helst. Jag får helt enkelt lägga mig på soffan och vila magen lite. Om jag har tur så kanske det går något bra på tv, jag hoppas det.

Imorgon så har jag datakunskapsprov på excell så jag måste banimej gå igenom lite olika saker innan jag hoppar ner i sängen, men det fixar sig nog. Allt löser sig förr eller senare, så är det. Har faktiskt inte så mycket mer på hjärtat idag.

pusselipuss .

Besviken

image28


Idag var det ju egentligen tänkt att jag skulle gå och handla den där snygga skjortan/tunikan på h&m. Jag testade den och besviken blev jag, den var inte alls så som jag hade tänkt mig på, synd för den såg verkligen hur snygg ut som helst.

Jag försökte hitta något annat men jag kunde inte hitta något, så jag åke till johannes skola och mötte upp honom, sedan gick vi till mcdonalds och lunchade.

Så här sitter jag, johannes ligger i sängen och tittar på Disney Channel, och jag ska gå upp och göra honom sällskap nu.Förresten, idag har det varit jättemycket mer besökare än vad det brukar, alltid roligt när nya hittar hit :D

pusselipuss .

Prov

Idag är jag inte så trött som jag varit innan, det kan ju bero på att jag har sovit lite längre än vanligt idag. Har precis kollat klart på vakna med the voice, som är världens bästa morgonprogram. Jag blir alltid på bra humör när jag tittar på det, synd att det inte går längre, till 10 eller något.

Dagen idag innehåller mycket plugg, både matte och excell. Imorgon har jag 2 prov i excell, jag är rikigt nervös inför det för jag tycker att excell är rätt svårt och sen så ska vi sitta vid bärbara datorer och jag är inte vad vid den musen så det kommer ta hur lång tid som helst att göra det provet. Kanske kan ta med mig en egen mus! :}

Måste nog gå upp och duscha nu och sen äta frukost, för klockan elva ska jag möta lilla my i stan. Jag måste som sagt handla den här supersöta blusen/skjortan/tunikan!


pusselipuss .


Bilddagboken

image27

Jag har precis tittat klart på

I huvudet på Gynning, haha jag kunde inte låta bli att skratta när Nalle Knutsson slänger ut sig kommentarer som "skånskan är oartigt för sverige". I början när jag flyttade till helsingborg så tyckte jag att skånska var skit konstig, nu tycker jag bara att det är charmigt.

Idag ska jag nog gå och lägga mig rätt sig tidigt, fast det kommer nog inte bli så för johannes ska ringa mig efter Prison Break. Det gör inte så mycket för imorgon är jag ledig, men bara för det så kan jag inte sova länge, jag ska ändå gå upp som jag brukar och plugga lite.

Har precis gjort en ny bilddagbok, jag saknade min andra som jag tog bort. Så nu är jag tillbaka igen, men vidare aktiv vet jag inte om jag kommer bli, skulle i och för sig passa sig bra nu när jag har en ny kamera. Få fundera på saken under nattens lopp.

Nu ska jag nog gå upp och äta lite kvällsmat, yoghurt med flingor, det var längesen. Jag önskar bara att jag var hungrig, det är så tråkigt att äta när man inte är hungrig, utan bara äta för att man ska äta. Fast skitsamma, mat är det godaste som finns.

pusselipuss .

Snyggaste skjortan

image26


Sådärja nu har jag äntligen kommit hem från skolan, har varit hemma en stund så har hunnit äta lite lunch. Efter skolan idag så hann jag även gå in på glitter och köpa 3par örhängen, vanliga "pärl örhängen", ett par via, ett par gråa och ett par svarta. Väldigt fina.

När jag och my var inne på h&m idag så hittade vi världens sötaste blus/skjorta. Det var den vackraste mina ögon någonsin har skådat utan att överdriva. Jag har letat efter en sådan hur länge som helst, och där fanns den. Både jag och my la undan den, så ska handla den imorgon. Dyker säkerligen upp bild också.


Nu ska jag vila, är dödstrött.
pusselipuss .


Godmorgon

Igår somnade jag rätt så sent, jag låg nog och pratade med johannes till ett i alla fall. Och med det menar jag att jag är hyffsat trött idag, men det bästa av allt idag är att vi bara har en lektion. Pyskologi också, jag antar att vi ska dra igång med någonting nytt nu, brabra!

Tror jag skiter i att äta frukost hemm idag, jag ska nog köpa med mig någonting fram 7eleven. Sen måste jag även gå in på glitter och köpa nya pärlörhängen. Upptäckte nyss att pärlan till mammas örhängen hade ramlat av, hon kommer troligtvis att döda mig eftersom de är äkta och hon har fått de av sin döda momor.

Har väldigt dåligt samvete just nu, jag får se om jag kanske kan laga de själv. Annars kanske man kan lämna in de, om vi har tur. Om tio minuter ska jag gå iväg till min buss, som jag hellre hade velat skita i, för som sagt. Jag är trött idag! :p

pusselipuss .


Kanelbullar

image21


image23


Sådär ja, nu är äntligen måndagen avklarad, haha nej så farligt var det inte. Det var trevligt att ha tillbaka alla igen från pratiken även om jag hade överlevt om någon enstaka fortsatt med sin praktik. Idag har det var en rätt så lung dag i skolan, vi har egentligen inte gjort någonting.

Igår så bakade mamma kanelbullar, så jag sitter här och äter hur mycket bullar som helst. Har redan hunnit trycka ner mig 5 stycken. Har försökt fotografera lite med kameran, orkade inte fota så mycket idag, är galet trött efter skolan. Hade helst velat gå upp och lägga mig i mammas säng och titta på disney channel.

Nu när jag tänker efter så ska jag nog göra det i alla fall, om jag somnar så kommer ändå johannes hit snart så han kan ju bara hoppa mig lite grann så lär jag vakna till. :)

pusselipuss .

Dålig dag

Det blev visst inget bloggande igår, jag hade förresten en riktigt dålig dag igår. Det kändes som om allt och alla var emot mig men nu när jag vaknade så mådde jag i alla fall bra. Snart ska jag gå till skolan och få träffa min mysan, dumt av henne att vara borta tycker jag.

Egenetligen hade jag tänkt att jag skulle fotografera lite nu på morgonen men jag hade glömt att stänga av kameran så nu var batteriet dött. Jag får helt enkelt vänta tills jag kommer hem, om jag har tid. Måste plugga matte idag, som jag borde ha gjort för längesen men lat som jag är sparar jag det till sista dagen.

Nu måste jag skynda mig, så jag hinner stoppa i mig lite frukost också.

pusselipuss .



Snöstorm

Precis som alla alla tidigare kvällar så har jag precis tittat på en film, We own the night. Jag har börjat med att ha texterna på engelska, så man lär ser mer engelska. Filmen var i alla fall riktigt bra, synd att den inte slutade som jag ville bara. Jag vill alltid ha ett-lyckligt-slut-slut.

Förresten, det snöar hur mycket som helst här. Först så tyckte jag att det såg rätt så dimmigt ut, sen upptäckte jag att allt det vita var snö. Så mysigt är det, jag hoppas verkligen att det håller i sig ett tag.


image20


Fick hem ett nytt mysset från h&m idag man ser inte riktigt men tunikan har i alla fall små söta fickor på. Sen är den går/vit randig. Väldigt bekvämt är det i alla fall. Nu ska jag och pappa fotografera lite i snön.

pusselipuss .

Nya vantar

Nu är jag en systemkamera rikare, jag och pappa var inne på onoff i över en timma. Han är så jobbigt duktig på att prata med de som jobbar där, fick två objektiv och en väska av pappa också. Du är så snällis så. Har precis laddat klart kameran så hållr på att testa den.

Det är dock en sak som stör mig, jag vet inte hur man stänger av kameran. Haha, och sen så fungerar inte skärmen när man ska fotografera. Det här går säkerligen att ändra genom inställningarna men jag orkar inte läsa i bruksanvisningen.

Ikväll måste jag plugga lite matte, egentligen orkar jag inte men det måste jag tyvärr göra, ska försöka väcka min pappa nu. Jag fattar verkligen inte hur man kan sova så mycket som han gör, han är som en björn som går i ide :P

image18


Här är förresten en bild på mina nya vantar som jag handlade idag för 20kr. Det är i och för sig bara ena vanten på bilden, men så ser de ut i alla fall. Rätt så söta tycker jag.

pusselipuss .

Godmorgon

Idag vaknade jag förvånansvärt tidigt om man tänker på vilken tid jag somnade igår kväll. Men jag är pigg och glad ändå, säkert för att jag ska köpa min systemkamera idag. Eller jag ska inte köpa den men pappa och mamma, hur snällt som helst av dom.

Det blåser fortfarande mycket här, eftersom pappa bor längst upp i lägenheten så hörs det ännu mer. Ibland när det blåser, så skakar rutorna till och med, haha nästan lite läskigt. Nu ska jag i alla fall gå in till pappas sovrum och väcka honom, annars lär han sova till fyra.

pusselipuss .


Nikon d40 på g

Tjing tjong lång kalsong, jag och pappa har precis tittat klart på en film, den var långtråkig. I början verkade den hur bra som helst men sen hände det ingenting, nej den ser jag aldrig igen. Ska däremot titta på min favorit film innan jag går och lägger mig.

Imorgon ska jag och pappa upp tidigt, vi ska nämligen handla lite saker. Bland annat en tränings cykel till pappa, som har fått för sig att han ska bli nyttig, och sen ska vi köpa en systemkamera till mig, en nikon d40. Jag längtar riktigt mycket, jag hoppas att den är lika bra som jag tror.

Igår hade jag nästan 200 unika besökare, jag vet inte riktigt om det är mycket men för att ha haft bloggen i en dag blev jag glatt överraskad i alla fall. Jag hoppas i alla fall att ni är här för att stanna, haha.


pusselipuss .


Tygskor från H&M

Idag har jag och pappa varit på ica maxi och storhandlat, sen har vi lagat jättegod mat så nu är jag proppmätt. Försöker vila min lilla mage på soffan. Förut idag så hämtade vi ut ett paket från h&m också, det var nåra saker som fattades som hade blivit slutsålt.

Så ledsen jag blir, vissa saker hade jag längtat ihjäl mig efter men om jag har tur så dyker de upp igen annars så överlever jag väl. Ska i alla fall skicka tillbaka ett par vita tygskor som jag höll på att drunkna i. Jag ska kolla om jag kan byta de till storlek 37 istället. Jag hoppas att de finns kvar! :} Lägger in en bild på skorna också.



pusselipuss .


Excel

Idag ska jag plugga, på torsdag har jag datakunskapsprov i excel. Det är jobbigt för jag måste få vg på två vgprov och sen helst mvg på mvgprovet. Fast om sanningen ska fram så tycker jag att datakunskap är lite roligt, jag tycker om att pilla och göra det fint.

Det blåser fortfarande mycket hemma hos pappa, kanske inte som igår men ändå, det regnar också. Min pappa ligger fortfarande och sover i sin säng, han är expert på att sova länge, om man kan vara bäst på att sova länge så är han bäst i det. Nej nu ska jag nog gå och pilla lite med excel.

pusselipuss .

Beställt från h&m

Förut idag så beställde jag hem lite saker från h&m, men såg nyss att paketet kommer först i slutet av april. Det är om typ hundra år, jag kommer säkert ha hunnit ändrat min stil till dess. Får helt enkelt leva med sega leveranser när jag är så lat och beställer.




Detta är vad jag beställde, det blev kanske lite mycket men lika bra att beställa allt man vill ha på en gång. Jag längtar jättemycket till våren nu så jag kan avända allt fint.


pusselipuss .


Oh Dear

Ih jag har precis tittat klart på min älsklingsfilm - A walk to remember. Jag tror att jag kan titta på den filmen hundra gånger om och ändå stå fast vid att det är min älsklingsfilm. Och den är lika romantisk och sorlig varje gång som jag tittar på den. Jag tror nästan att jag ska titta på den en gång till innan jag somnar.

Min pappa kom precis hem, han skolkar från jobbet ikväll, eller så kanske han har fått för sig att han har fått feber eller något liknande. Det skulle vara så typiskt honom. Fast jag måste erkänna att det känns bra att ha honom hemma, för rutorna skakar av all blåst. Det är lite läskigt.

pusselipuss .


RSS 2.0