» Friösrer

Okej, nu ska jag skriva ut all min ilska så att jag sedan kan gå & lägga mig och sova. Frisörer, igår så klippte ju jag mig, och jag hittade en bild på en tjej i s n e l u g g. Jag visade hon som skulle klippa mig bilden men ändå så klipper hon en r a k l u g g.

Antingen så var hon jävligt döv eller blind. Det är inte första gången som frisörer är tröga, och jag kan ändå förstå att det är svårt för dom att veta precis om man förklarar med ord. Men en bild, ursäkta, hur tydligt kan det bli egentligen?

Om gud finns & om han av någon anledning skulle läsa det här så har jag fråga till dig. Tycker inte du att jag har genomgått tillräckligt? Jag har fula utslag på halsen, en kille som igronerar mig och nu en ful lugg, kan det bli bättre? ;p

Jag längtar till mina utslag försvinner mest, som har blivit ännu värre ;( men allting löser sig det gör det alltid. Får se det från den ljusa sidan, nästa gång säger jag att jag vill ha en helugg så kansk jag får en snelugg ;)

Pussar <3

» Chips? javisst

Godmorgon på er eller godnatt, vet inte riktigt vad jag ska säga ;p Jag & ida kom nog hem fem i morse tror jag, sedan låg vi och skrattade åt det som hade hänt under kvällen i säkert en timma. Jag borde egentligen ligga och sova i sängen som alla andra gör men jag är klarpigg.

Jag tror ärligt talat inte att jag har varit så hungrig och törstig som jag var igår, i hela mitt liv. Det enda jag tänkte på var ett stort glas vatten och en fet chipspåse. Chips.. det ska jag köpa idag + godis. Funderar på att gå upp och duscha mig, och tvätta av mina fötter som för övrigt känns som sten ;p

Pusselinuss.

» Sött från ellos

image372image373


Små söta klänningar från ellos. De har verklige mycket fint därifrån, synd bara att deras storlekar alltid är så stora. Jag får ta och käka upp mig lite ;p haha

Har precis duschat och pratat med en kompis som heter ida, efter att jag har klippt mig (kl 3) så ska vi mötas i stan och köpa lite saker inför kvällen. Jag behöver bland annat srumpbyxor ;p  Senare ikväll så ska vi åka till Danmark och festa.

Nej nu ska jag smörja in mig med brun utan sol (för första gången) och sedan ska jag gå upp och äta ite lunch. Köttbullar med potatis och brunsås, mumsigt.

Ha en bra kväll <3

» Godmorgon

Hoppas att ni har sovit gott inatt, jag sov helt okej i alla fall. Har plockat undan lite på rummet, men måste dock dammsuga upp alla små dammtussar ;p Om det är någonting jag hatar så är det städingen, jag är en riktigt slarver.

Har hunnit äta frukost också, fast det fanns ingen skinka som typ är det enda som jag äter på mackan. Så det fick bli en torris macka med 5kg smör på ;d haha.

Förresten, min mamma gav mig en salva igår och mina utslag har faktiskt blivit mycket bättre nu. Så jag ska gå upp och göra rent mitt ansiktet och sedan lägga salvan på. Ibland är det bra att ha en mamma som håller på med hudvårdsprodukter ;d

Pussar <3


» I klistret

Har suttit och pratat med mamma i över en timma nu om mitt "killproblem". Jag kanske säger det för sällan, men du betyder verkligen allt för mig, du är det bästa som har hänt mig och jag vet ärligt inte vad jag skulle ha gjort utan dina andetag.

Jag ska öppna mig mer för mamma, ibland känns det som att jag undviker att öppna mig för henne, jag vill inte att hon ska bli orolig så jag håller allt inom mig istället. I alla fall, fick en hel del tips av mamma och har även bestämt mig för att leva livet. Jag ska banimej klara det här.

Ni får ursäkta om det kommer dyka upp mycket känslor och vel i bloggen framöver, men tyvärr så har jag hamnat i klistret ;p

image370image371

Underbara klänningar från ellos, kostar bara 199kr & finns i massa olika färger. Dessa färger är mina favorit, som ni kanske har märkt så har jag blivit helt galen i färgen blå. Blått är flott. Måste smsa min vän my nu, jag vill nämligen träna imorgon.

Japp, jag ska ta tag i mig själv nu och börja träna. Hoppas att hon inte har somnat för då är det kis, hon brukar nämligen ligga och sova fram till 1 på förmiddagen. Önska mig lycka till ;d

Godnatt sötnosar, ni är guldvärda alla <3 Glöm inte det.

» Hoppas du dör

Jag känner mig jätte dum idag, och speciellt mot min mamma. Jag bara skriker och gapar på henne för allting, men egentligen så finns det bara EN enda person i världen som jag vill skrika på. Helst av allt skulle jag vilja ringa maffian och be de ta den största och festaste lastbilen i världen och bara köra över honom.

Så beskriver jag min kärlek till den här killen. Det finns fan inget värre än att ha en kille som igronerar en hela tiden, ska skiter i att höra av sig och som bara är med en för att knulla med en. Ursäkta mitt ordval men jag är så jävla arg.

Imorgon blir det fest.
Förresten, ni får mig på bättre humör.. tack för era uppmuntrande kommentarer <3 Det betyder verkligen mycket för mig just nu.

» Klipp klipp

Jag är riktigt ledsen för tillfället, jag vill bara gråta. Nu kommer säkert hälften av er att skratta för att jag är töntig, men anledningen till att jag är ledsen är för de där utslagen. De har blivit ännu värre nu fast jag har försökt att låta de vara..

Jag orkar snart inte bry mig, jag kliar upp hela halsen.. bara de kan sluta klia någon gång. De är som myggbett ;( Jag känner mig skit ful och äcklig, vill inte ens gå ut, vill inte ens att min familj ska se mig så äckligt är det.


snälla gud, hjälp mig.
image369

Imorgon så ska jag i alla fall klippa mitt hår, det var ett tag sedan nu ;p Och jag kommer aldrig klippa det kort igen, det misstaget gör jag inte om igen kan jag lova. Ska däremot klippa lugg tror jag.

Får hoppas att jag passar i det bara. Pusspuss.


» Ego pix

Jag har en hobby, och det är att fotografera.. helst mig själv då. Jättetöntigt men det är sant faktiskt, jag kan sitta i timmar och fotografera mig själv. Jag köpte ju en bajskamera för 600kr i veckan och jag gillar nog den mer än min nikon d40.

Jag skäms när jag säger det. 9000kr åt skogen, och säger jag det här till mina föräldrar så lär de döda mig. Vad ska jag göra? Funderar på att sälja den men känns ändå så tråkigt när jag fick den när jag fyllde år ;s

Så segt det är att ladda upp bilder ;p får fortsätta med det senare för nu ropar min mage desperat efter mat.

» Klänning

image360
På tal om tubklänningar, så hittade jag en fin blå/lila klänning från halens. Skitsnygg att ha när man ska gå ut, speciellt på sommaren när man är brun & fin  ;p Eller vad tycker ni?

» Godmorgon

Godmorgon, godmorgon.. tyckte att det var dags att vakna nu ;p och inte 7 eller 8 på morgonen som jag sa innan. Fast jag ställde klockan på 7, men då var jag inte lika sugen på vakna med the voice. Det får bli imorgon istället.. eller någon annan morgon.

Imorgon så ska jag och mamma klippa oss (om hon då inte har glömt av att boka någon tid). Jag hoppas verkligen att hon har bokat en tid, för jag är i ett stort behov av att klippa mitt kalufs. Ska klippa lugg också, får hoppas att jag inte fegar ut på plats bara.

Fick ett mail med lite frågar från Nicole igår, som jag tänkte ta och svara på nu. Ska bli roligt, de från spotlife ska ringa mig idag också angående designen, kan jag tänka mig. De är lite sega tycker jag, jag har inte fått mitt domän namn än, som är www.mydear.se.

puss & kram / Lia.


» Babyrosa klänning, sökes

Tusen tack för era kommentarer angående inlägget innna, tipsa gärna mer :} Ska som sagt ringa till läkaren imorgon och se om de vet vad jag kan göra för att det ska klia mindre i alla fall.

image358
Har rätt så tråkigt just för tillfället, försöker bli lite sömnig men det går ingen vidare när mina utslag har tänk klia så mycket ;p Tittade in på h&m´s online shop & fick syn på den här söta klänningen.

Synd att den inte fanns i babyrosa, då hade den lätt blivit paxad av mig. Vill gärna ha en babyrosa klänning till sommaren, och helst något liknande den på bilden.

Fick syn på en dröm klänning i någons blogg, men hon ville inte skriva var den kom ifrån ;( Någon av er kanske vet var den kommer ifrån? Klicka här som dyker det upp en bild.

Ärligt talat nu får jag gå & lägga mig ;p ska upp och titta på vakna med the voice imorgon.. det var längesen nu.

Dröm sött <3

» Ledsen

Hej hopp..

Ikväll är jag ledsen, av massa olika anledningar. Bland annat för att jag har fått en massa utslag på halsen/bröstet. Små röda prickar är det, som kliar som fan. Så fort jag kliar på dessa fula prickar så förökar de sig, någon som har samma problem?

Ni förstår inte, det är en plåga. Jag gillar det verkligen inte. Ska ringa till farbror doktor imorgon, jag är verkligen i behov av någon kräm eller vad som helst bara de försvinner. Annars så mår jag bra, börjar bli lite sömnig så ska nog sätta på en tecknad film och somna gott.

Gäsp & Böl & Godnatt.

» Prylar

I natt så byter blogg.se bloggplattform, jag hoppas att de fixar någon bättre funktion för kommentarerna, till exempel att man skulle kunna svara direkt. Lite som ett gästboksinlägg eller något liknande.. så som de har på bilddagboken.

  


Fick hem lite saker från Vecko Revyn idag, man fick dessa sakerna när man prenumerade på deras tidning. Saken är den att jag gjorde det för snart ett år sedan, bra leverans där haha ;p Brun utan sol passar sig bra nu i alla fall, jag hoppas att den är bra.

När jag har testat den ett tag så kan jag skriva hur den är ;d Om det är någon som har testat den och som fick en massa fula fläckar så får ni gärna berätta det innan jag använder den, haha.

Nu ska jag forsätta prata med världens bästa vän på msn. Du är mitt hjärtegull, <3

» Stan, shopping & fika

Tjingelings ;)

26 mars och det ligger en hel del snö på marken i helsingborg. Jag kan förstå att det snöar i boden eller någon annan stans i norbotten, men i skåne? Det borde vara förbjudet att snöa i mars kan man tycka. Eller kan jag tycka ;p

image351

Vill ha lite vår nu så jag kan använda min nya blåa kavaj. Blir så ledsen när jag ser den hänga i min garderob varje morgon, jag vill så gärna sätta på mig den istället måste jag ta min feta peak jacka. Man kan till och med ha på sig en ful pyjamas under den.. det är ingen som skulle se det ändå ;d haha

Nu börjar min dator pipa efter ström igen, synd att jag är så lat som skiter i det. Hur som helst, har precis kommit ut från duschen & har fixat iordning mig.. ska föna håret nu hade jag tänkt.

Vid halv tre så ska jag, my & matilda åka in till stan och shoppa. Eller jag ska fönstershoppa för jag känner att jag inte riktigt har råd att gå loss på kläder idag ;d men sen får det bli någon fika också.

Pusselinuss/ Lia.


Godmorgon

Redan onsdag morgon, tiden går verkligen snabbt när man har lov ;p Jag drömde att vi skulle ha matteprov idag men sedan ändrade matteläraren det så vi skulle istället lära oss en dans från en film på 60 minuter. Haha och jag & my hittade en massa "hemligheter" på skolan också.

Från en dröm full av äventyr till en morgon utan frukost. Idag är jag riktigt sugen på en äggsmörgås med varmt te, ägg är dessutom nyttigt & gott. Eller det beror på vilka ägg, men jag syftar inte på de som innehåller en massa godis nu ;d  tyvärr.

Ska gå upp nu och göra lite frulle.. efter det så ska jag spela yatzy & försöka dränka min finne i lite foundation. Det roligaste igår var nog när mamma kommer in till mitt rum och säger att hon ska beställa hem lite produkter (hon håller på med hudvårdsprodukter) mot acne.

Hallå eller? Jag har en finne på hakan. Hahaha..

Godnatt

Jag missade Björn när han var med i parlamentet nu sist, men vad spelar det för någon roll när det dyker upp 100 klipp på samma program dagen efter? ;) Fyfan så söt han var när han skulle börja gråta, haha. Jag smälter.

image349

Annars så sitter här och gäspar för fullt ;p är hur trött som helst. Ville att någon snygging skulle ringa mig idag också men jag antar att det blev för sent eller att tiden kom emellan. Ska i alla fall krypa ner i sängen nu & sova. Hoppas att ni sover gott allesammans :)

Puss&kram/ Lia.

Caandy

Vet ni hur man vet att man är uttråkad? Jo man sitter och lurar bekanta att man fyller år, så att de har namn som "grattis lia". Haha, fyfan så taskig jag känner mig =P Aja, de får skylla sig själva att de inte har bättre koll på när jag fyller år.


Om en liten stund så ska jag och en kompis gå iväg till affären & köpa lite godis. Efter det så blir det antagligen bara film och lite småprat. Ska se om det gå något bra på tv:n idag.. So you think you can dance kommer om 20 minuter.

Får ta på mig en hel utröstning nu om jag ska klara av att gå ut i den här kalla natten. Mössa, vantar, halsduk, 3 par byxor och 3 tröjor + dunjacka. Det var lättare när man var liten ;p


Forever 21

Hej på er!

Jag läste nyss att blogg.se ska byta bloggplattform. Det var banimej på tiden =P Nemen då kanske det slutar sega så mycket som det har gjort den senaste tiden. Får hoppas det i alla fall.

För några dagar sedan så bloggade jag om den här blusen, men det gick inte att kommentera det inlägget. Ännu ett bevis på att blogg.se segar. I alla fall, jag har fått några frågor i andra kommentarer var den kommer ifrån & den finns på forever21.

Hur mycket frakten & så kostar vet jag inte, eftersom jag aldrig har beställt någonting därifrån innan. Men billigt är det, men ni får inte glömma att man kan åka på tull. Det bästa tipset är att fråga lite vänner innan man beställer, så kan man dela på frakten.

image330

Nu ska jag ta & städa undan i min garderob. Min mamma har gnällt på mig om det i någon månad nu, så jag tänkte att det var dags för det nu. Även om den kommer vara precis lika stökig imorgon igen.

Ha det så bra!

Våffeldagen

image346Fick nyss reda på att det var våffeldagen idag, med andra ord så är det redan bestämt vad det blir till frukost idag ;) 

Våfflor med sylt. Det var faktiskt längesen jag åt det, brukar oftast bli pannkakor hemma hos oss. Fast det finns inget godare än mammas pannkakor.

Haha, men nu är icke mamsen hemma så det sket sig. Nej men ni får väl ta & ha en bra våffladag då <3
 

Godmorgon

Gah, vilken sömntuta jag har blivit =P Fast man får väl ta och passa på nu under lovet när man kan sova. Jag har sovit som en stock i alla fall & härligt har det varit.

Nu sitter jag här och nyser förfullt, undra hur det kommer sig att man oftast inte nyser bara en gång, utan hundra gånger. När jag väl börjar nysa så kommer de tills mina ögon blir helt röda. Fast det är bra om man skulle vilja vara hemma från skolan, för jag ser verkligen sjuk ut då.

image345


Min kamera kan ta värsta tuffa bilderna, man kan bli blå som en smurf och blond som en bimbo. Jag tycker om min nya kamera väldigt mycket, fast som sagt den slukar batteri så innan jag kan fotografera mycket med den så måste jag köpa uppladdningsbara batterier.. men det får bli imorgon =D

Puss & Kram.

Bakning

Idag har det banimej varit illa på bloggfronten, men jag lever faktiskt. Har precis bakat en kladdig kaka, trots att klockan snart är ett på natten. Mamma måste ha undrat vad jag håller på med =P haha, gott var det i alla fall.

Tittade som sagt på saw 4 förut idag, & det var några som undrade hur den var. Och jag önskar att jag kunde berätta det men jag råkade tyvärr somna haha. Vilket kanske kan säga sin sak om filmen? Nej men jag tror den är ungefär som de andra.

image341

   

Såhär kan det se ut när man bakad hos Lia, väldigt kladdigt med andra ord =P

Var tog du vägen?

image340Nu har jag försökt logga in på blogg.se ungefär 100 gånger, ska de inte ta & fixa till sidan snart? Jag börjar tröttnat på att sidan hänger sig precis hela tiden =P

Har inte hunnit med att titta på saw 4 ännu, men ska nog ta & sätta på den så fort jag har skrivit klart det här inlägget. Om det är någonting jag älskar så är det skräckfilmer =D

För ungefär 1 månad sedan så beställde jag den här väskan från h&m och den har inte kommit ännu. När jag var i göteborg så såg jag en tjej som hade en sådan väska, och jag älskar den. Jag vill ha hem den nu!

Det var någon som skrev att jag uppdaterar dåligt, så jag får väl försöka skärpa mig då. Men jag försöker skriva i alla fall 4 inlägg om dagen, om jag skulle skriva 100 inlägg på en dag så skulle nog min inspiration försvinna rätt så snabbt =P & samtidigt så blir det ju bara tråkiga inlägg om man inte har något vettigt att skriva.. eller jag känner så i alla fall.

Men nu ska jag hoppa på mitt killbesök & sätta på saw. Hoppas att ni alla har en bra måndag. Puss & Kram.

Godmorgon

Jag får se till att skynda mig lite grann nu, min dator stänger nämligen av sig själv om 7 minuter. Gårdagen var mysig, vi skulle egentligen titta på saw 4 men sedan så orkade vi inte titta på hela så vi gick upp & käkade skit mycket kvällsmat.

Så jobbigt det är när datorn piper =P Blir en aning stressad haha. I alla fall, idag är det en röd dag så jag antar att det inte finns så mycket mer att göra än att bara vara hemma. Jag & mitt killbesök ska i alla fall gå iväg och sola solarium tror jag.

Får se om vi kanske kan baka någonting, det vore mumsigt. Nej nu måste jag verkligen avsluta innan datorn dör, jag skriver mer senare idag. Pusselinuss ♥

image339

Godnatt

Hej på er snyggingar

Sitter här och har precis satt på Die hard 4, som jag egentligen inte har någon lust att titta på (därför jag tog datorn till mitt knä, haha) Annars så har jag trevligt killbesök idag =P Efter filmen så ska vi nog gå och äta lite kvällsmat och sedan sova.

Så härligt att jag har lov nu, i en hel vecka. Jag ska verkligen bara ta det lungt och sova ut, fram till nästa lov.. om man nu har något mer lov? Annars så dyker det nog upp några röda dagar.

Nej jag får väl ta och göra mitt killbesök sällskap nu =P Godnatt & dröm sött sen när ni ska sova.

Hemma

Sådär ja, nu är jag hemma från götet igen. Tågresan gick helt okej, jag sov i 2 timmar =P nästan hela resan med andra ord. Har testat min bajskamera också & jag är riktigt nöjd med den. Älskar den redan, och att den är röd gör saken ännu bättre.

På tisdag så ska jag handla uppladdningsbara batterier bara. Här kommer förresten lite bilder på det som jag handlade igår;

image335

  

♥ Linne från Monki
♥ Armband från H&M
♥ Fodralklänning från Gina Tricot

Nu ska jag prata lite med min lillasyster & sedan ska vi äta fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås. Rikitgt mumsigt ska det bli =P Min mamma ropar efter mat hela tiden..

Puss & kram


Skor

image334Jag har bestämt mig för en sak, i sommar så ska jag försöka ha högklackat nästan varje dag. Jag tycker helt ärligt att det inte finns något snyggare än "klackaskor" som min lillasyster säger. Problemet är bara att jag blir tvungen att köpa massa nya skor.

Men för ett tag sedan så hittade jag en sida (gojane) som har hur billiga skor som helst & rätt snygga också.

Så när jag får mina pengar så ska jag köpa minst 3 par nya skor, om du ser det här mamma så älskar jag dig också =P Min mamma tycker nämligen att jag köper skor HELA tiden..


Haha nej nu måste jag gå, ska köpa en skit dålig kamera nu, så det kommer antagligen dyka upp fler egopix i min blogg framöver.

Bloggar igen så fort jag kommer hem till helsingborg igen, Puss & kram <3


Godmorgon

Godmorgon på er!

Inatt sov jag hur konstigt som helst, jag drömde att min katt skulle få kattungar, så kom det ut en katt med två huvuden. Hahaha =P Sen drömde jag något annat trevligt som jag inte kommer på just nu, mitt minne är och har aldrig varit det bästa.

Klockan 13:35 idag så går mitt tåg till helsingborg. Ska faktiskt blir lite skönt att få komma hem igen, längtar efter att få sova i min riktiga säng. Nu måste jag gå och fixa mig så jag slipper stressa senare.

Puss ♥


Generad

Jag måste bara berätta en sak innan jag går & lägger mig, det var en kille som addade min msn idag och skrev;

Du känner inte mig, jag tycker om dig blogg väldigt mycket, vill bara säga att jag tycker att du är vädligt duktig på att skiva :)

Jag är helt rörd. Fyfan vad sött. Ni är alla så jävla söta när ni skriver såna saker till mig, ni förstår nog inte så glad jag blir. Tusen kramar & pussar till er!

image333

Natti natt

image332Jag känner att blogg.se håller på att börja sega igen, sällan kan man ju tycka =P Så jag tänkte passa på att blogga ett sista inlägg innan jag kryper ner i sängen.

& jag längtar ihjäl mig till sommaren, jag vill kunna ha shorts och bruna ben. Den 8 maj åker jag till Spanien i alla fall.. men jag vill dit nu.

Jag tror att jag ska börja sola solarium, för jag känner mig likblek i det här vädret. Skulle kunna använda brun utan sol också, men de ger en lite mer orange färg vilket inte är så charmigt.

Jaja, nu ska jag i alla fall titta på lite tv och sedan ska jag gå upp. Hoppas att ni sover gott inatt sötnosar! ♥

P.S. Shortsen kommer från topshop =P

Shopping

Tjingeling =P

Har precis kommit hem från stan, & jag skrev ju tidigare att jag INTE skulle handla någonting idag, tyvärr så ljög jag när jag sa det. Kom hem med ett armband, en fodralklänning & ett linne, bild kommer upp imorgon eftersom jag är i göteborg nu.

Efter shoppingen så käkade vi lite pizza och sedan bowlade vi. Det var riktigt roligt, men jag fick bara 217 poäng, och därmed kom jag tvåa. Jaja, jag får väl skylla på att klottet var för tungt eller något liknande =P haha.

Nu ska jag godkänna era kommentarer & sedan ska jag ta fram chipspåsen och titta på en film. Vad ska ni hitta på ikväll?

Pusselinuss <3


Glad påsk

image331Jag har helt glömt av att det är påskafton idag, så jag får väl ta och önska alla en glad påsk =P Vad brukar man äta på påskafton? jag har ingen aning.. förutom ägg då. På tal om ägg så älskar jag ägg.

Och förra året så köpte jag ett sånt mega stort påskägg till Johannes, det var lite roligt. Fast detta året blir det nog inga påskägg, vet inte ens om jag vill ha ett själv.

Hoppas att ni alla får en bra påskafton i alla fall med mycket påskgodis =D

godmorgon

Hemma hos pappa så har jag blivit en riktigt sömntuta, fast så har det nästan alltid varit. Man sover mycket längre hemma hos pappa än vad man gör hos mamma. Med det sagt så vill jag säga att jag gick upp tidigare idag än vad jag hade velat.

Fast det är värt det eftersom att jag ska träffa min morbror och min moster & hennes familj. Mycket trevligt måste jag säga. Efter det så vet jag inte riktigt vad som händer, jag är helt pank så jag kan inte direkt shoppa heller, om jag inte frågar pappa då men samtidigt känner jag inte för att shoppa. Mycket roligare att handla för sina egna pengar dessutom.


Nej, får nog ta och hoppa in i duschen/käka frulle om jag ska hinna träffa folket.
Ha en bra dag!


Söt blus

image330Ibland känns det som att jag inte borde skriva varifrån kläderna kommer som jag bloggar om, för de har en förmåga att ta slut ALLTID innan jag hinner beställa hem de =P

I alla fall.. den här söta blusen ska jag beställa hem. Den kostar typ bara 120kr eller något liknande & jag tycker att den är somrigt söt.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta lite på Disney Channel. Det är Långbens galna gäng, mitt favorit program med andra ord.

P.S. Jag kan inte godkänna era kommentarer =S så ni vet.. men de dyker upp så fort jag kan acceptera dom.

Pussar <3

Kärleks plåser, någon?

Ibland kan jag tro att jag bara är kär i kärleken, för när det slutat bubbla i magen och man inte längre blir yr i huvudet av att tänka på en person, är det då kärleken har tagit slut? I så fall har min kärlek tagit slut för längesen men samtidigt känner jag en längtan efter att ha någon vid min sida.

När jag tänker på kärlek så vill jag ha det precis som i en film, allt ska vara lika romantiskt som det är på film. Allt man säger till varandra och allt man gör ska vara så fint så det skulle kunna vara en film. Är det inte det, ja då blir jag besviken och börjar klaga.

Det måste vara jobbigt att vara tillsammans med mig, för jag vill helt ärligt ha ett perfekt kärleksliv. Annars börjar jag gnälla, letar upp små fel och gör de till större problem än vad de egentligen är.

Jag ska  ta mig i kragen nu, kärlek, varför klaga på ett olyckligt kärleksliv egentligen? De finns de människor som inte är älskad utav någon, ändå sitter jag här som har både en familj och vänner som älskar mig och bara klagar över att en enda person inte kan älska mig.

Vad gör att hans kärlek är så mycket bättre än de andras? Ingenting, jag har bara gått och blivit beroende av en annan människa som jag har tagit för givet. Hur blir man av med ett beroende då? Det borde finnas plåser eller tuggummin för de som har blivit beroende av kärlek.


Friday im in love

Godmorgon på er!

Ärligt talet så är jag riktigt trött på att blogg.se ska sega nu. Jag försökte logga in typ 100 gånger igår, men lyckades ändå aldrig komma in =@

Jaja, inatt så har jag sovit helt konstigt, så det känns som att jag har träningsvärk i hela armen. Tänka sig att det ska vara så lätt att få träningsvärk genom sömnen. Förutom det så drömmer jag helt konstigt också, jag har drömt om mitt ex ungefär varje natt nu.

Vi skulle gå och käka blåbärspaj och sedan blev han en tjej. Och jag och den här tjejen stod och sjöng en balad på en bro, det var lite romantiskt. Fast det hade kanske varit ännu mer romantiskt om det hade varit jag & chris martin.

ohälsosamma lia

Hejsan allesammans!

Ligger just nu i min soffa och tittar lite halvt på timon och pumba. Efter det här inlägget så ska jag gå in och duscha, jag måste tvätta mitt hår. Sedan ska jag tvinga med pappa till affären.. jag har nämligen bestämt att jag ska kränga ordentligt idag.

En hel chipspåse och en stor fet godispåse ska ner i min mage idag. Och självkart massa mat också. Jag har tänkt på en sak, det är jätte många som frågar mig hur jag kan vara så smal och äta så onyttigt. Och jag vet inte det själv, men trots att jag är smal utåt så är jag lika "fet" i kroppen som någon som är tjock.

image329


Det är hur dåligt som helst, min hälsa måste vara på otop. Jag ska skärpa mig så jag kan leva tills jag blir 100 år. Jag går ju på ett hälsogymnasium & jag skojar inte, jag får alltid sådan ångest för vad jag trycker i mig själv trots det går jag och köper en kexchoklad direkt efter lektionen.

Nåväl, jag vill ha sommar och den här blommiga klänningen från h&m. Det verkar vara många som vill ha den, så jag antar att den kommer ta slut direkt. Men den kommer ut i butik vecka 17 har jag för mig.

Nu ska jag gå & duscha, puss&kram!

Roligt med frukt

image328

image327

Modström

image325Har gått och blivit kär ännu en gång, & den här gången är det i den här kjolen som kommer Modström. Tjejen på bilden har dock en Body under, och ingen verkar förstå hur fult det är.

Okej utanpå ser det bra ut, men det kan fan inte vara bekvämt att gå runt med något som liknar en sparkdräckt. Tur att smaken är som baken - delad alltså.

Tillbaka till kjolen, den är hur tjusig som helst. Igår när jag och my var inne på Gina Tricot på lunchrasten så hittade vi en liknande fast i svart.

Jag måste ha den! =P


Godmorgon

Det har varit lite tyst på bloggfronten de 2 senaste dagarna men nu är jag tillbaka igen. Är just nu i göteborg och hälsar på papsen, & ska stanna här fram till på söndag. Det är lite tråkigt att man inte kan se sin mamma/pappa varje vecka.. men man vänjer sig.

Sitter just nu och tittar på Disney Channel, och är lite småtrött men jag vill ändå inte sova bort dagen så jag kan lika gärna gå upp nu. Ska nog gå och göa lite frukost nu & sedan klia mig i örat.

Puss.


Snöar

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra. Om det ändå vore december så vore det mysigt, men kom igen, det är i mitten av mars nu. Jag vill ha lite sol och lite vårkänslor.

Sitter i alla fall här och försöker plugga lite smått, har ytterligare ett prov imorgon men jag tror inte att det blir så svårt. Matteprovet idag gick inte bra, eller jag gjorde bara g uppgifterna & jag tror jag klarade de (kändes så i alla fall, men min magkänsla går inte att lite på) =P

Ska försöka svara på lite kommentarer men min blogg är sjukt seg just nu så jag får göra det lite senare ikväll istället. Visst ha blogg.se börjat sega rätt mycket den senaste tiden? I alla fall för mig. Förresten många som undrade var sjalen kom ifrån, & den har jag köpt på h&m. Finns på deras onlineshop också!

Pusselinuss sötisar.

Idag;

image321
 

Godmorgon

Vet ni hur man vet att man är trött? Man tar schampoo på tandborsten istället för tandkräm. Annars, godmorgon på er, jag är riktigt trött & vill helst bara krypa ner i sängen igen.

Måste gå till bussen nu, ge mig en lyckospark i baken (så kanske jag kan klara mitt matteprov)

image320

Dansa

Nu är klockan mycket & jag är fortfarande vaken. 01:41 närmare bestämt hur ska jag klara mitt matteprov imorgon? Och jag som redan tycker att min hjärna är trög, imorgon kommer den vara helt död. Fast vad ska man göra om man inte är trött.

Jag saknar ida & jag vill dansa. ..

Godnatt

Hur fixade du din layout?
- Svårt att förklara men går man in på Design/stilmall så finns det en himla massa koder. Så man får helt enkelt testa sig fram, men gå gärna in på Designadinblogg.se, jättebra tips där.

Hur gammal är du & är du modell?
- Jag är 17 (fyllde år 23 Januari) och nej, jag är inte modell =P

Vart handlar du mest kläder?
- Olika men brukar mest bli på h&m.. där finns allt jag vill ha haha

Hur känns det att vinna Sportlight tävlingen & hur blev du stor?
- Det känns jätteroligt, blev hur glad som helst. Ser inte min blogg som stor direkt =P

Hur fixar du din design?
- Svar finns lite längre upp =P

Vad heter ditt/dina syskon?
- Ida, Oliver & Felix

Hur spenderar du helst helgen?
- Oj olika, ibland är jag jättelat & då vill jag bara vara hemma, eller så vill jag festa

Vilket land kommer du ifrån?
- Jag är född i Sverige, men min mamma kommer från Chile & pappa är halvspansk

Hur gör man för att hamna på mest aktiv listan?
- Som jag har fattat det så är det en lista över antal inlägg + kommentarer, så var aktiv :)

Hur många besökare har du per dag? Och varför bloggar du?
- Olika, men mellan 2 och 3 tusen brukar jag ha. Egentligen så mådde jag dåligt först, och ville skriva av mig sen har det bara fortsatt helt enkelt.

Hur länge har du bloggat & varför bloggar du?
- Sen 1 februari, så i nästan en och en halv månad =P Titta ett steg upp så ser du svaret där.

Varför började du blogga och hur kommer det sig att du fortsäter?
- Svar ett steg upp & anledningen till att jag fortsätter är nog för att det får mig att må bättre. Känns bra att skriva av sig så är det inte lika mycket som snurrar i huvudet.

Smink eller klimat?
- Om ärligheten ska fram så är jag inte jätte insatt i klimatet. Vill inte sitta här och skriva att jag är det för då skulle jag ljuga, men visst kan det vara värt att ta upp. Och smink, är jag inte heller insatt i.

Vilket land kommer du ifrån?
- Sverige

Är du duktig på att designa bloggar?
- Sådär, jag vet ju grunderna men det finns de som är 100 gånger bättre än mig.

Är du modell?
- Nope

Hur många läsare har du per dag ungefär?
- mellan 2 och 3 tusen

Vilken är din favoritaffär?
- Forever21 har hemskt fina saker

Vågar du ta utmaningar? Skriv i så fall ett inlägg om grodor
- Hahaha, jo jag får väl skriva något inlägg om grodor.. någon dag då

Hur gammal är du och var bor du?
- Jag är 17 och bor i Helsingborg i skåne

Vilken linje går du?
- Omvårdnad

Är det du på bilderna?
- Vet inte vilka bilder du menar, men om det inte står att det är någon annan så är det jag =P

Hur många unika besökare har du per dag & vilka bloggar läser du?
- 2 till 3 tusen (populär fråga) Jag brukar läsa lite olika men, dress like a princess och sen mina vänner då

Hur många par skor äger du?
- Ingen aning, men 30 kanske eller något liknande

Sedan när har  börjat blogga & när blev du stor?
- Började blogga för 1 och 1 halv månad sedan & min blogg är icke stor =P

Om jag bad dig läsa min blogg skulle du göra det då?
- Haha, jag hade tittat in i alla fall =P

Vad skulle du döpa ditt husdjur till?
- Eftersom jag redan har 2 katter så, Pärlan & Oboy (konstiga namn men jag döpte de när jag var ganska liten)

Hur vill du att en bra blogg ska vara?
- Olika, ganska enkel att läsa och mycket bilder tror jag


- - - - - - - - -

Roligt med frågestund tycker jag, jag älskar att svara på frågor, allt är tusen gånger bättre än att räkna matte. Jag kan lika gärna dö imorgon, för det kommer gå riktigt dåligt för mig, jag kan ingenting. Jag vill verkligen kunna men min hjärna är trög.

Ska film nu med mamma sedan ska jag gå & lägga mig i sängen. Synd att helgen ska ta slut så snabbt, men snart är det lov som tur är. Jag får mitt lov på onsdag, så bara 3 skoldagar kvar.. och då ska jag åka iväg till pappa i Göteborg.

Puss, sov så sött allesammans.

Frågestund

Jag måste tyvärr plugga fram till 9 ikväll om jag ska klara mitt matteprov imorgon. Jag orkar inte, men det måste göras (snälla gud, gör så att skolan brinner upp imorgon)

Nemen, tänkte ha en frågestund under tiden. Så bara att ställa frågor, så dyker det upp lite svar senare ikväll =P

Björn Gustafsson

Hej allesammans!

Familjen har precis åkt iväg för att ha barnkalas, så jag sa passa på att plugga nu när det är lugn & ro hemma. Annars är det liv 24/7. Fast innan jag ska plugga så ska jag ta någonting att äta så att min hjärna fungerar till 100% haha =P

image319

En fin vardaglig klänning från Forever21, de har så mycket fint därifrån & sjukt billigt är det också. När jag blir rik så ska jag beställa hem hela deras nätshop ;) haha. Nej nu måste jag verkligen plugga.

Förresten så tycker jag att Björn Gustafsson var jätte tråkig igår. Och då tillhör jag den gruppen av småtjejer som tycker att han är sååå söt =P

Pysslar

image318Jätte gulligt armband från Disney Couture, jag tror jag har kärat ner mig i deras smycken. De är lite barnsligt söta tycker jag. Fast dryt, det ligger runt 1000 lappen & det är lite väl mycket för ett armband.

Men man kan ju göra liknande smycken hemma, själv. Bara att köpa lite grejer på panduro & börja pyssla.

På tal om Pyssla, jag & min lillasyster ska gå och göra lite armband nu. Hon har fått massa nya pärlor, nu när hon fyllde år.

Puss & Kram


Godmorgon & ekvationer

Så skönt att få sova till 9 idag, det låter säkert tidigt för er men för mig så är det sovmorgon på hög nivå =P Idag är det tråkigt väder i helsingborg, dimmigt i hela parken (bor vid parken) & det ser rätt kallt ut också. Tur för mig att jag inte behöver gå ut idag eftersom jag ska plugga matte.

Mina syskon ska ha barnkalas idag på lekfabriken. Till och med jag som är 17 tycker att det är riktigt roligt där, så som 5 åring är det rena drömmen haha. Men jag kan inte följa med eftersom jag ska lära mig hur användbart ekvationer är.

Jag fattar inte, varför ska jag kunna ekvationer? Det suger.. & jag suger på det.

Hoppas att ni får en bra söndag!

Godnatt

Jahaja, då var det klart Charlotte vann =D Det gjorde hon bra tycker jag. Hoppas att det går bra för henne i den stora tävlingen men det känns som att alla ändå bara röstar på sina grannländer.. Lite tråkigt. & Juste min morbror tror att björn är bög.

Hur som helst, en gulligt tjej utmandade mig förut idag, så tänkte svara på alla frågorna nu, har ändå inte så mycket för mig =P haha.

Namn - Lia Florenz
Födelsedag - 23 januari
Hemstad - Göteborg
Ögonfärg - Bruna
Hårfärg - Brunt
Längd - 164 (dvärg)
Högerhänt/vänsterhänt - Höger =P
Värsta ovanor - Att jag är en latmask
Stjärntecken - Vattumannen (föddes i ett badkar också ;)
Skostorlek - 37 till 39
Är dina föräldrar skilda - Jajamensan
Skor idag - Svarta tygskor
Svagheter - Godis kanske
Rädslor - Att någon ska spotta mig i ansiktet..
Mål för året - Ha roligt
Mest använda fras på msn - HAHAHA är typ det enda jag skriver
Det första du tänker på när du vaknar - Vad är klockan?
Bästa kännetecken - Skrattar
Mest saknade minnet - EMIL <3

Favorit;
Färg - Vit
Mat - Bakad potatis
Sport - Dans
Djur - Katter eller guldfiskar
Glass - Isglass
Affär - H&M
Sallad - Majs =D
Skådespelare - Barbapappa
Låt - Hello Benjamin
Nummer - 13 HAHHA
Årstid - Vår & sommar
Parfym - Britney´s fantasy
Kroppsdel på motsatta könet - Ögonen

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - Författare eller Psykolog
Hur vill du dö - Somna in
Vem av dina vänner är mest lik dig - Josefine
Vem är mest högljudd - Ida hahah =P
Vem får dig mest att skratta - Alla, på olika sätt
Vem har du känt längst - Josefine/Michelle
Vem är blygast - Ingen aning
När grät du mest - Ingen aning
Bästa känslan - Att kissa när man är kissinödig
Värsta känslan - Att vara nervös/orolig
Vart vill du bo i framtiden - Hemma
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Ingenting, man bör vara nöjd med sig själv
Hur länge tror du att du kommer leva - Till jag är 113 minst

Har du någonsin;
Varit kär - Jajamensan
Moonat nån - & det är?
Blivit dissad - Beror på i vilket sammanhang men jovisst
Rymt hemifrån - Har rymt till baksidan av trädgården
Föreställt dig ditt ragg naken - Alltid =P
Skolkat - Jo
Tänkt på självmord - Jo
Sovit utomhus - Jo, i tält
Gråtit i skolan - Jo
Velat bli modell - Nje tror jag inte
Varit otrogen - Hoppas jag inte
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - hahha jag skrattar åt allting jag gör =D
Sett en död människa - Nej tack gud för det
Druckit alkohol - Smakat har jag väl
Använt droger - Nej
Ätit sushi - Blä nej
Varit på scen - Haha på skolan =P
Snattat - Faktiskt inte
Retats - Ohja
Blivit nerslagen - Öhm nej

Nu orkar jag inte mer.. shit det var jobbigt haha. Nej nu ska jag hoppa ner i sängen är sjukt trött & imorgon måste jag plugga hela dagen.

Godnatt <3


Cykel

Hej snyggingar!

Blogg.se har segat något otroligt idag, men nu funkar det som det ska igen. Hoppas att det håller i sig nu bara =P Har precis ätit fläskfilé med pasta med familjen, så mysigt att bara sitta och prata och skratta åt mina tokiga syskon.

Nu ska jag gå upp och ringa my och danne, vi ska åka in till stan och handla lite godis till kvällen. Sedan ska vi nog ha myskväll hos My. Jag måste köpa en ny cykel, min förra blev stulen (som allt annat blir). Kan inte folk bara låta mina saker vara?

En snygg gul cykel från Paul Frank, men den om något lär bli snodd =P

image316

Kär

Kanske är lite rörigt på bloggen just nu, men jag håller på att ändra om lite grann =P Vill bland annat fixa min bakgrund så att den är helt still, och lite andra små saker.


image315

Vid ett (om typ 5 minuter) så ska vi få lite besök, eftersom mina syskon fyllde år i veckan. Så då blir det kaka och lite annat gott att tugga på =D Annars så har jag gått och blivit kär..

Kär i skorna på bilden!

Melodifestivalen

Hej igen!

Jag sa ju att jag skulle plugga men det har inte gått så bra på den fronten =P Har däremot duschat i jätte varmt vatten så nu är jag helt slut och trött. Konstigt att varmt vatten kan göra en trött & kallt en pigg.

image313


Aja, ikväll är det i alla fall melodifestivalen för min del. Synd att det börjar lida mot sitt slut, jag hade gärna velat titta på Björn lite mer =D Han är så söt. Annars hoppas jag att Sanna Nielsen vinner med låten Empty Room, jag lyssnar på hennes låt dagligen & tycker att den är jättefin.

Har ni någon favorit, eller vem tror ni vinner Melodifestivalen 2008?

Ha det bra så länge! ♥

Godmorgon

Haha helt sjukt, jag kan verkligen inte sova längre än till 9 på helgerna =P Jag vaknar alltid jätte tidigt & sen på dagen så måste jag sova middag för att jag är så trött. Men jag får väl leva med att jag är en morgonmänniska.

Fast lite trist är det eftersom ingen annan är en morgonmäniska så då sitter man helt ensam vid datorn, till klockan har blivit 12 ungefär. Jag skulle ju kunna göra viktigare saker, som att plugg t ex, jag har ganska mycket till nästa vecka.

Får nog bli så, ska bara gå upp & fixa frukost och sedan ta mig i kragen och plugga lite på karaktären.
Pusselinuss.

Godnatt

Så mycket klockan blev helt plötsligt =P Mina vänner har precis gått hem & det var trevligt med lite besök. Ibland saknar man de gammla tiderna.. tiden går så snabbt. Det känns som jag fortfarande är 14, i mitt huvud är jag 14.

image311

Jag hade behövt ha en ny pyjamas, en söt en vill jag ha =D Fast jag hatar att sova med pyjamas men det är gulligt att springa rundor i på kvällarna. Nje får sluta skriva nu, sitter bara här och gäspar mig sömnig, får nog ta och krypa ner i sängen.

Godnatt <3

Dancing in the moonlight

image298
We get it on most every night
When that moon is big and bright
Its a supernatural delight
Everybodys dancing in the moonlight

- - - - - - - - - - -

Hej sötnosar!

Sitter här och är hur mätt som helst, har äntligen fått välja ett domän namn nu & det lutar åt Liaa.se, jag vet inte riktigt när jag kan använda det men det är troligen det jag kommer använda sedan i alla fall =P

Om ett tag så kommer några vänner hit, vi ska nog inte göra så mycket. Bara titta på film och ha en såkallad filmkväll. Jag behöver komma på andra tankar.

Fast jag måste nog ta på mig kläder, har gått runt i gråa tights och en stor tjocktröja hela dagen. Men vet inte om jag orkar byta om, det är väldigt härligt att gå runt i såna kläder =D

Får avsluta nu, pussar!

What is love?

Oh shit jag somnade visst & nu har klockan redan blivit 16:45. Annars sitter jag här och käkar på en kaka som mamma bakade i morse, den är väldigt mumsig =D Fast min mage börjar göra lite ont nu igen så får nog sluta äta och ta något bättre för magen istället.

image297

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog bara vara hemma & ta det lungt. Mamma ska göra jättegod mat idag, min favoritmat =P Kanske kan be någon i familjen att hyra någon film också..

Det är lite jobbigt för ibland så saknar jag någon som jag inte borde sakna. När jag väl är med personen så stör jag mig nästan bara, jag vill typ bara att den personen ska gå hem då. Måste kärlek vara så jobbigt? Försöker fokusera på allt dåligt, men det går bara inte.

Aja, jag överlever troligen, finns lite viktigare saker i livet än att hänga upp sig på det där. Bloggen t ex, nej jag skoja men det känns faktiskt mycket bättre efter att man fått skriva av sig & att kunna skriva vad man vill utan att någon ska säga till att man har rätt eller fel.

Era kommentarer gör mig också mycket gladare, går inte att tacka nog. Nu blev det visst lite långt här, hoppas att ni alla får en bra fredagkväll ♥

Kamera

Åh vad jag älskar det här med att vara ledig, det känns så bra när alla anda är i skolan utom jag, lite skadeglädje =P Fast jag vet inte riktigt hur jag ska roa mig, funderar på att gå upp peela mitt ansikte och göra en mask. Kanske måla mina naglar & andra tjejgrejor.

image290

När min lön kommer (nästa månad) så ska jag köpa den här snyggingen. Den kostar bara 800kr och är rosa, den är antagligen inte kanonbra men jag har redan en nikon d40 så det behövs inte.

Lite jobbigt att släpa med sig den stora kameran om man ska till skolan, så en lite vore mer praktisk för sånt. Den kan dessutom göra massa roliga saker, har lite ramar och sånt inbyggt.

Ska titta på internet var den finns nu, så jag kan beställa den =)

Disney Couture

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott inatt, det har jag i alla fall gjort. Förutom att jag drömde en konstig sak =P men idag är jag i alla fall ledig så livet leker för mig.

Den senaste tiden så har jag börjat få magaktarr så jag ska sluta äta så mycket skit som jag äter och börjar äta lite oftare istället. Jag hoppas verkligen att det hjälper för jag orkar inte knarka tabletter för magont.

image288


Titta vilket gulligt armband, som jag hittade från Disney Couture. Jag älskar den blåfärgen och de små blommorna, väldigt sött. Nu ska jag fortsätta titta på Vakna med the voice.

Puss ♥

Fruktsugen?

Jag är äntligen hemma =D fy fan så ont i mina fötter jag har, det känns som att de har avlidit. Fast jobbet gick bra, fikade 3 gånger, fick prismärka varor & det var det roligaste jag gjort på länge, jag är väldigt lättroad med andra ord.

Efter jobbet så gick jag & mamma och storhandlade, det var riktigt roligt för mamma bad mig ta lite bananer. Så hittade jag en korg där det stod "fruktsugen? varsågod ta en banan", och då tog jag en banan och tänkte att jag kunde lura mamma.

Ni skulle ha sett hennes reaktion när jag stod och käkade på bananen.. Hahahha =D Det var nog det roligaste idag. Imorgon så är jag ledig så jag lovar att vara mer aktiv då.

Nu måste jag verkligen sova innan jag dör, godnatt sötnosar.


Sovmorgon

Godmorgon! Det är så härligt att det är ljust på morgonen när man ska gå upp, allt känns genast mycket lättare då =P haha. Fick veta att vi började först 10:20 idag, det är bra för då hinner jag gå igenom svenskan lite grann innan skolan börjar.

Idag efter skolan så ska jag iväg direkt och jobba på mammas jobb, de behövde lite extra hjälp. Då ska jag jobba ända fram till halv 9, jag kommer verkligen att vara död =P Aja, som tur är så är jag ledig imorgon så jag kan ju sova ut ordentligt.


Nu ska jag ta på mig kläder, äta lite frulle & bara ta det lungt.
Pusselinuss.


Idag;

image284
 

♥ Tunika, Ellos
♥ Strumpbyxor, Lindex
♥ Väska, h&m
♥ Sjal, mammas

Springer runt i huset som en galning =P mamma vill att jag ska göra massa saker åt henne som jag egentligen inte orkar men jag får väl göra det ändå. Jag vill att klockan ska bli 3 så jag kan åka in till stan & ha idrott, bara 2 timmar och 15 min kvar, haha!

Pusselinuss, ha en bra dag allesammans!

Makaroner & köttbullar

Efter att vi grattat småttingarna så gick jag in & la mig igen =P vilken sömntuta jag är. Idag har jag bara en idrottslektion som börjar 3 & slutar 4, känns lite drygt men vi ska ha badminton & det om något är roligt.

Håller på att steka upp några köttbullar med snabbmakaroner just nu, jag är bäst på att laga färdig lagad mat. Nej, skoja men vi har nästan ingenting hemma idag, så man får ta vad man har.

image257
Idag måste jag tyvärr plugga hela kvällen fast mina syskon fyller år, för imorgon har jag ett svenskaprov som jag inte har pluggat någonting till, men det ska nog gå bra ändå.. jag hoppas det i alla fall. Våra prov brukar vara ganska lätta faktiskt =D

Nu ska jag fortsätta med lunchen, ha en god lunchtur när ni väl ska käka! ♥

Grattis

Godmorgon! Har precis varit uppe med familjen och grattat mina syskon, Ida & Oliver. De är världens sötaste ungar, ida satt och klappade händerna åt alla sina presenter & oliver sa hela tiden "åååh precis vad jag har önskat mig" =P haha skrattade ihjäl mig.

image252

Jag kunde inte sova alls bra inatt jag låg bara vaken och tänkte på domännamnet. Jävla fuckhead som har köpt upp lia.se och inte ens använder domänen, blir skit sur. Vad ska jag göra nu? Gah.

Nu ropar mamma och frukosten är klar, jag är vrålhungrig..

Hjälp!

Jag ska ju få en domän och Lia.se råkar vara upptaget, därför måste jag komma på ett annat namn. Antingen blir det llia.se eller lias.se

Vad tycker ni?
Har frågat några vänner och alla säger olika & jag vill ju ha ett namn så många hittar hit =P Själv tycker jag, som någon annan nämde i kommentarerna att lias påminner om namnet Elias.

Eller liaflorenz.se eller florenz.se


Sommar, snälla?

Aj aj aj.. jag har svinigt ont i mina läppar, så jag har ett tjockt lager med idomin på mina läppar nu. Träningen idag var sjukt tråkig.. vi hade en ny tränare idag och hon var inte alls lika duktig som de som vi har haft innan.

Sen var riktigt kallt i lokalen också så jag var som en isbit när vi gick därifrån =P

image251

Jag vill ha vår & sommar nu, den här trista vintern kan ta och försvinna härifrån innan jag avlider. Jag tror helt seriöst inte att jag överlever en dag till i det här vädret. Ge mig lite sol så man kan ta på sig fina vårkläder =) Den här söta blusen vill jag ha, riktigt fin till solbrännan!

Ska gå upp och fixa något gott till "I huvudet på Gynning" sedan ska jag krypa ner och lägga mig. Sweetdreams.


Update!

Okej, det var ingen Gynning idag.. skithög.

Yoga

Har kommit hem från stan precis, & det tog lite längre tid än vad jag hade tänkt mig :P så nu känner jag mig en aning stressad, ska nämligen gå på ett yoga pass klockan 6 i stan & innan det så måste jag hinna laga ngn mat, äta och sen tvätta håret.

Jag tror att de från mysportlight ringde mig förut idag under lektionstid, men jag kunde inte svara eftersom vi hade en genomgång då på Hjärt och lung räddning. Aja, de bör ju höra av sig någon mer gång.. imorgon är jag ledig så gå får de gärna ringa :D

image248

 

Jag hittade små söta askar på Åhlens idag, jag är helt kär i det där mönstret. Jag vill ha sånt tyg! Fast nu måste jag verkligen avsluta här, skriver så fort jag kommer hem från träningen. ♥


Presenter

Tjingeling, jag sitter i skolan just nu med My & Emelie och har lunchrast. Vi har haft hjärt och lung räddning hela förmiddagen och vi ska fortsätta ha det nu igen efter lunchen.. lite långttråkigt tyvärr.

Efter skolan idag så måste jag iväg till stan och köpa lite saker, inte till mig :P utan till mina syskon som fyller 5 år imorgon. Tänk att de blivit så stora, det känns som att det var igår som de var nyfödda och söta. De är söta nu också men lite för skrikiga.

Men nu ska my ta över datorn, pusspuss!

Godmorgon

Haha jag råkade somna hur tidigt som helst igår, fast skönt var det att få sova. Men eftersom jag somnade så pass tidigt igår så glömde jag berätta vem som vann design-tävlingen, & vinnaren är Melika.. anledningen till att hon vinner är för att hon alltid lämnar små söta kommentarer i min blogg

image247

Idag har jag på mig mitt jordgubbes halsband, och min randiga tunkia som jag handlade igår, så det blir nog ingen bild idag på det idag.

Jag har varit snabb idag, har redan hunnit äta två äggmackor och lite vindruvor :P mumsigt. I skolan idag så ska vi bara ha hjärt och lung räddning, lite genomgång på det vi hade förra veckan & så, det ska faktiskt bli roligt. Men nu ska jag titta på vakna med the voice.

Puss!

Shopping

Hej, hoppas att allt är bra med er! Jag är på strålande humör idag, & ska snart gå iväg och hämta mina syskon men innan det så ska jag visa er vad jag har handlat idag på lunchrasten.

image244

 

Jag är helt förälskad i min nya blåa "kavaj" eller vad man nu ska kalla den. Hittade den h&m idag för 289kr, och den andra randiga tunikan kommer också från h&m och kostade 149kr.

Måste nämna en sak innan jag går också, igår hade jag bloggrekord, ni var hela 3300 besökare. Fast idag är jag inte med på aktiv listan.. så troligen så kommer inte lika många hitta hit idag. Lite trisst, men nu ska jag rusa iväg till dagiset.

Ha en fortsatt bra måndag! :}


Godmorgon

Jag känner mig skit trött idag, jag vill gå och lägga mig under täcket igen. Jag är så trött så att jag inte ens orkar tänka på vad jag ska ha för kläder på mig idag, haha! Får resa mig upp och titta vad det är för väder..ser grått ut, så det får bli jeans.

Det var många som undrade var det blommiga linnet kom ifrån igår. Jag hittade det på topshops onlineshop, så om ni går in där så hittar ni det nog. Hoppas inte att ni har missat, att de skickar till oss i Sverige nu! :}

image242

Efter skolan idag så ska gå och hämta mina syskon på dagiset. Mina syskon har blivit jätte jobbiga.. de bara gnäller och skriker hela tiden :P men nu måste jag rusa iväg.. skriver mer senare.

Hoppas att ni får en bra dag! ♥

Godnatt

Fy bubblan så trött jag är, klockan har inte ens hunnit bli halv 10. Kan lika gärna krypa ner i sängen eftersom det är skola imorgon. Imorgon har vi matte.. & vi håller på med ekvationer som jag helt ärligt suger på.

Roligt att så många är med och tävlar, jag lovar att dra en vinnare imorgon direkt efter att jag kommer hem från skolan. Jag hoppas att den som vinner blir nöjd med sin design bara! :)

image240

Jag tror att jag får ett nytt bloggrekord idag.. jag hoppas det i alla fall. Men det återstå att se till imorgon. Nu ska jag stänga av datorn, så;

Godnatt och dröm så sött allesammans! ♥

Tävling

Jag får jätte många förfrågningar om min design, om det är jag som gjort den och om jag kan hjälpa andra med designen. Jag tycker själv inte att jag är så duktig på sånt här, men eftersom ni verkar gilla det så har jag bestämt mig för att ha en liten tävling.

image239

Ni kan vinna den här Designen. Den som vinner får självklart välja bakgrundsfärg själv, och där det står "valfri" får den som vinner också välja helt själv.

För att vara med och tävla behöver du bara skriva varför just du ska vinna. Lycka till.

Röda naglar

Så mätt jag är, jag och mina syskon har precis tryck i oss tacos. Så himlans gott är det, nästan lika gott som godis. Jag har kommit på mig själv, jag har en dålig vana & det är att jag alltid äter en eller två godisar efter varje måltid. Det kan inte vara hälsosamt för mina tänder.

Fast gott är det :D När min lillasyster lekte med mitt smink förut så hittade hon massa nagellack så nu har jag målat mina naglar röd/rosa. Jättefint blev det, kanske lite kladdigt men fint.

image237

Nu ska jag plugga lite medicinskgrund, det kommer ta några timmar.. ge mig en lyckospark i baken så kanske det går lite snabbare.. :)

Såhär ser jag ut idag;

image234

Blå klänning, från h&m
Svarta strumpbyxor, från lindex
Armband, från h&m

Väldigt slappt och bekvämt idag eftersom att det är Söndag. Nu ska jag svara på några frågor som bloggofthebloggs ställde till mig i ett fint litet mail. Mer frågor, jag älskar att svara på frågor! :}

Strand fin

Jag vill ha en ny bikini och jag har hittat en perfekt på nelly.se, men den kostar 1000 kr. Lite mycket pengar för en bikini tycker jag. Fast förra året så köpte jag en för samma pris på nelly och den har jag bara använt en gång.

image232image233


Visst är de snygga? Den där strand klänningen kostar 1300kr (har jag för mig) men jag hade nog kunnat använda den som en vanlig klänning också. Såg nyss att den bara fanns i storlek L kvar..   :/

Nu ska jag gå ner och titta på Tsatsiki, morsan och polisen. Haha, jag älskade den när jag var mindre och tyckte att hans mamma var riktigt tuff.

Ha det så bra så länge! ♥


Godmorgon

Jag vill börja med att tacka för alla söta kommentarer, ni är så gulliga allesammans! Om jag hade haft tid så hade jag svarat på alla era kommentare.. men jag får tacka er alla såhär istället. Blir verkligen jätteglad :}

Hoppas att ni har sovit gott inatt, det har jag gjort i alla fall. Är uppe ganska tidigt idag men jag tycker inte om att sova bort hela dagen och även om jag hade velat, så kan jag inte.


image231

Titta vilket fint ormarmband som Topshop har fått in nyligen. Det fnns ju några liknande såna här lite överallt men det här gillar jag mer. Älskar att Topshop även skickar till oss i Sverige nu.

Är jättehungrig så jag ska gå ner till köket och göra varmt te. Fast innan det så måste jag hitta min morgonrock, är lite för kallt för mig på morgonen...

15 min kvar

image229

Klockan tickar och snart är det dags för melodifestivalen, även om Björn inte är med i kvällens program så tänker jag ändå titta, jag har liksom följt det från början nu så det skulle känns konstigt att bara skita i det nu.

Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna, och jag vet inte om jag vill att Carola ska gå vidare eller inte. För några dagar sedan hade jag verkligen inte velat att hon skulle med, men nu tycker jag nästan synd om henne. Ingen tycker om henne känns det som, därför måste jag nu låtsas att jag gör det.

Hejar ni på någon speciell?

Fråga

Nu när jag har vunnit den där tävlingen så ska ju jag få en egen domän, men jag har problem med att bestämma mig för vad jag ska heta.

Så vad tycker ni, Lia.se eller LiaFlorenz.se?

Melodifestivalen

Har precis ätit en god lunch, men jag måste lära mig när jag ska sluta äta för nu ligger jag här och det känns som jag ska spricka när som helst. Min lillebror har kommit i en period då han skiter i vad alla säger till honom, jag får damp på honom snart.

Ikväll ska jag bara vara med mamma och umgås med henne. Vi ska nog bara titta på melodifestivalen och ta det lungt, jag tycker fortfarande att det är synd att inte björn är med.. men vad ska man göra? Får lyssna på ola la istället.


Jacka

Det är verkligen härligt väder ute idag, solen lyser och fåglarna kvittrar där ute. Har precis kommit hem från mitt träningspass på friskis och svettis, jag är helt slut, haha. Ska hoppa in i duschen nuoch sedan bara lägga mig på soffan och äta lite godis.

Titta vilken fin jacka jag har hittat. Jag älskar den, men jag vet inte riktigt om jag har råd att beställa den just nu.. den får helt enkelt vänta ett tag. Lovar att svara på era frågor idag.. måste bara ta det lungt först.

image225


Godmorgon

Idag är det den 8/3, och det betyder att det är 2 långa månader kvar tills jag åker till spanien och 61 dagar kvar. I det här fallet så låter 2 månader bättre.. 61 dagar känns som en evigt.

Känner mig rätt så duktig som är uppe hyffsat tidigt idag, jag försökte nästan tvinga mig själv att sova längre men det gick icke så bra. Så nu sitter jag här och ska hoppa in i duschen, mitt hår är hemskt fett och sedan ska jag äta frukost.

Klockan 10 blir det träning på friskis och svettis. Jag hoppas att det är ett yoga pass som my har bokat, men jag är rädd för att det inte är det.

image223


Godnatt

image222Har precis varit hemma hos My, vi såg en läskig film. Fast egentligen så tyckte jag inte att den var läskig, jag satt mest och överanalyserade hela filmen och förstod massa ledtrådar som de andra missade eftersom de var så upptagna med att vara rädda.
 
Trots att det är fredag så måste jag lägga mig tidigt idag. Jag och my ska nämligen upp och träna imorgon klockan 10 på morgonen. Efter det så kommer jag troligen decka i min säng. Frågestunden får hålla på tills imorgon efter träningen, sov så gott allesammans.

Frågestund

image221

Eftersom jag har fått jättemycket nya besökare (tack för det) och antagligen kommer få några ytterligare nu i samband med spotlight så tänkte jag ha en frågestund nu under kvällens lopp.

Ni kan fråga precis vad ni vill, och jag lovar att svara på alla frågor. En fråga som ni inte behöver fråga som råker dyka upp väldigt ofta är vilket läppglans jag använder, och för alla er som undrar; jag blandar mina läppglans så jag använder inte bara ett. Har ett från nivea som jag använder ofta, volume shine tror jag att det heter.

Nu ska jag åka iväg till stan och handla godis, sedan blir det myskväll hemma hos mysan. Jag hoppas att ni får en jättebra kväll, och glöm inte att ställa några frågor så jag har något att klura på imorgon.


My spotlight

Det har hänt något helt sjukt, för typ en månad sedan så deltog jag i tävlingen på myspotligt.se. fick jag ett mail igår, och jag kollar aldrig min mail så det var rena slumpen att jag såg det, och på det stod det att de tidigare skickat ett mail till mig med frågor.

Och nu så fick jag ett mail att jag är en av de som vann tävlingen. Ni förstår inte så glad jag är, det betyder att jag får en egen domän och hjälp med min design och sån där ytligskit. Helt galet.

image219

Disney

image217Jag är hur trött som helst, det känns som mina ögon ska slå igen vilken sekund som helst. Så därför tänker jag gå in och lägga mig i min mammas säng och titta på Disney Channel, som är världens bästa tvprogram.

Jag hoppas att långbensgalna gäng är på tv, för det älskar jag mest av alla tecknade program. Titta så söt tshirt jag har hittat. Visst är den söt?






Fredag

Idag så slutade jag egentligen elva men kom hem först nu. Jag, my och Sandra stannade kvar i skolan för att spela in en film som ska visas på måndag, så nu är vi klara med den. När vi höll på med filmen så kom vår rektor och och gav oss var sin baguette. Mumma!

Så härligt att det är helg nu. Egentligen så hade jag planer på att festa ikväll men kom på att jag mycket hellre vill vara hemma med en godispåse eller två. Ikväll klockan nio så gästar Björn på Robinsprogram, så det ska jag titta på med nåra vännor.

Idag så hade jag på mig min nya mintgröna tunika från ellos. Jag ska köpa en likadan fast i ljusblått också, men sist jag kollade så var den slut men den kommer nog in snart igen.


image216

Godmorgon

image215Det är helt hemskt så trött jag är, jag sov verkligen inte bra i natt. Jag drömde att jag höll på att bli mördad mitt på knutpunkten men smidig som jag var lyckades jag slingra mig undan. Hoppas att en god frukost får mig på andra tankar.

Jag har tänkt på en sak, är det möjligt att ha träningsvärk fast man inte har tränat? För igår hade jag nämligen det. Visst jag är verkligen inte i form men är inte det bra
 egentligen, om jag får träningsvärk av att gå på
 stan t ex
Jag tycker att det låter bra i alla fall.

Nu måste jag äta och sedan så ska jag ha engelska hela morgonen från till lunch, och efter det så ska jag filma en sak hemma och sedan, ja då ska jag komma hem och blogga.

Röd Jacka

image235Direkt efter skolan idag så somnade jag bums, så antagligen så kommer jag ha lite svårt för att somna ikväll men jag har hört att varm mjölk (=oboy) gör en lite sömnig så jag ska dricka 3 koppar varm oboy.

Idag hände det en sjukt äcklig sak, jag gick in på pressbyrån och köpte en chipspåse, och sedan när jag käkade den så hittade jag en hårboll i påsen. Fast saken är den att jag inte vet om jag hårat ner påsen men det låter bättre om det redan låg hår i den.

Jag har även kommit på att jag ska handla en röd jacka. I och för sig så ska jag använda den först till hösten men jag tror att jag ska leta efter ett reafynd. Godnatt (lovar att vara mer aktiv imon)


Trött och hungrig

image234Fy och blä, tiden går alldeles för snabbt när man ligger och sover. Jag önskar att det vore helg nu för mina ögon håller på att slockna igen. Vi ska ha estet hela förmiddagen idag också, estet vore roligt om det inte vore för vår lärare.



Hon är helt konstig, hon pratar alltid om att vi ska sända engeri till varann så som solen ger sin energi till blommorna. Skumma saker helt enkelt. Men som allt annat så överlever jag. Något jag däremot inte överlever av är om jag inte äter någonting nu, för jag håller på att dö av hunger..


Hemlisen

Jag sitter här och godkänner alla era söta kommentarer, samt planerar jag mitt sommarlov. På sommarlovet så ska jag cykla till stockholm från helsingborg, det måste ge bra kondition. Sen efter den cykelturen så ska jag köpa mig en fet glass.

Min hemlighet kan man förknippa med mitt sommarlov och min cykeltur. För under samma runda så ska jag cykla förbi Björn Gustafssonjag vet nämligen var han bor och hans telefonnummer. Visst är det smarrigt? Alla som vill får gärna följa med på en cykeltur. Nu är det tajm för läggdags!


Hemlisen

Jag sitter här och godkänner alla era söta kommentarer, samt planerar jag mitt sommarlov. På sommarlovet så ska jag cykla till stockholm från helsingborg, det måste ge bra kondition. Sen efter den cykelturen så ska jag köpa mig en fet glass.

Min hemlighet kan man förknippa med mitt sommarlov och min cykeltur. För under samma runda så ska jag cykla förbi Björn Gustafssonjag vet nämligen var han bor och hans telefonnummer. Visst är det smarrigt? Alla som vill får gärna följa med på en cykeltur.


Bakad potatis

Jag kom för en stund sedan hem från stan. Efter vår hjärt och lung räddning så gick vi till knutpunkten och åt bakad potatis. Innan vi gick det sa my "graffiti är bäst på knutan..". Men sen hände det en rolig sak, my gick och fyllde på sin dricka i hopp om att ingen skulle se.

Efter en stund kommer en av personalen och skäller ut my. Väldigt roande. Efter den händelsen så lät det så här "jag hatar graffiti på knutan..". Lektionen idag var rolig faktiskt fast det var väldigt jobbigt och ansträngande, men om någon håller på att dö så ska jag rädda er. Ska kolla en film nu till 9 ungefär, sedan ska jag berätta en sak och besvara era kommentarer.

image213

Vårkänslor

image212

Jajamensan, idag är jag glad i profil. Solen lyser jättestarkt utanför mitt fönster och vore det inte så att det låg snö på marken så skulle man nästan kunna tro att våren var på väg.

Om en liten stund så ska jag iväg till skolan, det känns helt konstigt att jag börjar 3 idag och ska gå till skolan fram till 6 men jag överlever. Efter skolan så ska jag som sagt gå iväg och träna på friskis och svettis, jag ska svettas som en gris där borta.

Så adjö gott folk, ikväll dyker det upp en hemlis om Björn Gustafsson. Jag kommer inte avslöja den helt dock men jag kan berätta vad det gäller..

Stockholm Live

image211Jag sitter här och tittar på Stockholm live, det finns så många bra komiker i Svergie faktiskt. När jag blir stor så ska jag bli komiker, jag är faktiskt rolig det enda tråkiga är att ingen förstår min ironi. Jag är ironisk ungefär hela tiden, på gott och ont.

Tur att jag har massa extra planer på min framtid på vad jag vill bli. Jag ska bli lite allt möjligt har jag kommit på. Men nu ska jag gå upp och leka att jag är kock, en bra kock är jag. Jag ska laga fryst pyttipanna i påse.

Magnus Betnér & Shan da man

Dagens sura bild

image210

Här har ni anledningen till varför jag alltid ler på mina bilder, jag ser sjukt sur ut annars. Ni som kan bli bra på foton utan att le kan ju tacka gud för det, för man får rätt ont i kinderna efter ett tag.

Beställt från Odd molly

image209Idag är det en jätte konstig dag för mig, jag börjar nämligen klockan 3 och slutar 6 på kvällen. Men vi har inga vanliga lektioner idag utan ska ha en hjärt och lugn räddning lektion. Då kan jag rycka in i mun mot mun metoden om någon snygg kille skulle vara i fara..

Efter den lektionen så ska jag och My träna på friskis och svettis, fast jag har ingen aning om vad men härligt ska det bli. Ett tag sedan jag tränade nu.

Klänningen till vänster ska jag beställa, jag har äntligen hittat en sida där den finns med min storlek. Det kommer bli fint med mina bruna ben till sommaren.

Besökrekord

Godmorgon, jag sitter här och tittar på mitt favorit program. Vakna med the voice, som jag alltid gnäller om. Jag har upptäckt en märklig sak idag, det ligger snö utanför mitt fönster igen.. och till och med mer än igår.

Igår hade jag nytt bloggrekord igår, OH DE VISAR BJÖRN PÅ TV NU! jag ska avslöja en hemlighet om honom sen, ni kommer bli så avundsjuka. Tillbaka till sak, jag hade 1861 besökare igår.. väldigt roligt.

Nu ska jag gå upp och äta knäckebröd och dricka varmt te.

image208

Telefoni

image187Idag har jag fått ett samtal av Johannes, eller jag sitter och pratar med honom just nu. Eller rättare sagt Johannes önskar nog att jag pratar i telefonen, för just nu sjunger jag med mig vackra stämma.

Johannes sa nyss;
Måste du alltid ha sån överenergi..





Nattinatt!


Björn Björn min Björn

image186

Imorse så läste jag på aftonbladets hemsida att Björn Gustafsson inte ska uppträda på andra chansen. Och det är för att det inte finns tid till någon längre pausunderhållning, låtarna tar för mycket plats tydligen. Tråkigt, då blir det ingen melodifestival för min del på lördag.

Nu råkar det vara så att ALLA älskar björn, och jag vill inte göra er ledsna men han ska nämligen bli min. Så lyder mina planer i dagens läge i alla fall. Det kommer bli roligt för er sen när ni kan läsa i min blogg hur det är att vara tillsammans med en komiker.

Och om någon annan tar honom innan mig, så var detta bara ett skämt.

Sommar

image182image184
Jag har precis ätit en väligt god middag med familjen, klyftpotatis med kycklingklubbor och wokade grönsaker. Mycket gott, det gjorde du bra mamma.. haha. Om en stund så ska vi alla titta på en tecknad film, hoppas att det blir en tjejfilm fast mina bröder lär demonstrera.

Det är svårt att tro i detta vädret men jag vill ha sommar snart. Jag hoppas verkligen att tiden springer iväg så att det kan bli varmt snart, jag vill kunna använda mina sommarkläder nu.

Dagens

image181

Hej hopp, idag så ser jag ut såhär. Som ni märker så är jag dålig på photoshop men jag har inga större planer på att lära mig mer än jag kan.. så det får duga helt enkelt.

Min mamma frågade mig precis om jag kunde gå och hämta mina syskon på dagiset, och eftersom jag ändå är uttråkad så kan jag lika gärna göra det. Jag saknar min lillasyster, hon är väldigt rolig att reta.

Klippning

Ursäkta alla bilderna nedan, men jag skulle bara testa en sak men det verkar inte fungera. Jag får helt enkelt ge upp! Har precis skickat iväg min psykologi i ett mail till en lärare, jag hopps att det kom fram.

Jag är faktiskt lite uttråkad, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Egentligen så borde jag njuta nu när jag inte behöver göra något, men jag är så vad vid att alltid ha någonting på gång så nu blir jag rastlös istället. Funderar på att boka en klipptid, men vill egentligen spara lite längre hår..

image179

Citron med salt

Sådär ja, nu är jag äntligen hemma från skolan. Dagen idag har gått sjukt snabbt, hela förmiddagen pratade jag bort och nu på sista lektionen så fick vi sluta 20 minuter tidigare, han är så generös så.

Igår sa jag ju att jag skulle plugga 2 timmar per dag, men jag tror att jag ska göra ett undantag idag. Jag tänker i alla fall inte plugga just nu, kanske lite senare ikväll om så orkas. Nu ska jag bara lägga mig på soffan och äta lite citroner med salt.. mumsigt.

image159

Fika

image158

Jag och my har precis ätit en browni på 7 eleven, så nu är jag riktigt mätt i magen. En sak som stör mig det är att på våran skola så lägger de upp maten åt en, och idag fick jag jätte lite när jag var hur hungrig som helst.

My håller på att förbereda nästa vecka för oss, hon har bokat 3 pass på friskis och svettis. Hon försöker hjärntvätta mig med massa träning nu, hon säger att vi ska gå ut och springa ikväll. I snön. Om 30 minuter så har jag min sista lektion för idag, härligt.


I skolan

Jag sitter i skolan just nu med Matilda, Sandra och My. Vi försöker plugga psykologi men det går väl sådär, vi ska ha ett nytt grupparbete (igen). Jag är sjukt hungrig också, vi har lunch först halv tolv.

Det är en evighet till dess, och idag är det köttbullar med makaroner. Mums, det kan jag äta hur mycket som helst av utan att bli det minsta mätt. Nje nu måste jag forsätta med min pluggning..


Snö

image157
Innan jag går ner och äter och annat trams så måste jag bara visa vad som befinner sig utanför mitt fönster, Snö. Igår när jag skulle lägga mig så snöade som aldrig förr, som jag anade så är snön på marken borta nu i alla fall.

Hinner tyvärr inte godkänna era kommentarer just nu, gör det så fort jag kommer hem idag.

Försovit mig

Jag vet inte vad det är med mig, men jag stänger av min mobil när jag sover. Inte så smart kanske, eftersom jag nu har försovit mig. Överlever väl en morgon utan vakna med the voice, synd att Elin Kling ska gästa där bara.

Nu måste jag skynda mer ner och göra en smörgås med ägg på. Jag älskar äggmackor, det är det bästa som finns att stoppa i sin mun.


Godnatt

Jag ser en rolig sak, och det är att jag har bloggrekord idag eller just nu.. det kanske till och med ökar ännu mer. Hoppas att ni stannar, och tack för alla söta kommentarer. Har nästan fått 400 kommentarer bara idag och ingen har varit negativ. Tack gud för det!

Nej men nu börjar jag bli jättetrött så jag ska faktiskt krypa ner i sängen nu. Imorgon ska jag gå upp så tidigt som vid 6 och duscha.. och sedan vakna med the voice.

Nattinatt.


Brun Björn



HAHA, den här är ju inte lite ful. Det här skulle kunna vara något som jag skulle kunna göra.. dra upp tröjan och låtsas som att det kliar för att få visa magen. Gulligullans.

Kjol

image156Sitter och prata med pappa i telefon just nu, vi skrattar åt hans extremt konstiga nummer. Hans hemnummer är lika långt som ett mobilnummer och innehåller alla siffror. Väldigt roligt.

Imorgon så ska jag gå och leta efter kläder på min lunchrast. Och köpa ett nagellack från h&m som är rosa. Ska försöka hitta lite smycken också.. synd att det inte finns så mycket rea längre.

Jag letar efter en kjol som liknar den på bilden. Jag har sett en tidigare som var helt perfekt men den är tyvärr slut. Och den här är inte exakt så som jag vill ha den. Jag kanske kan sy en själv.


Fruktsallad

image155Nu har jag äntligen pluggat klart för idag, hann göra både svenskan, karaktären och psykologin. Jag tror att jag ska ha 2 timmar efter skolan då jag bara måste plugga, man får ganska mycket gjort då.

Fast nu ska jag bara njuta, först så ska jag gå upp och göra fruktsallad med massa olika frukter, och sedan så ska jag lägga mig framför tv:n och bara ta det lungt. Livet leker för mig.

HAHAHA



Sitter här och skrattar ihjäl mig, tänk att ha en hund som kan sjunga.. det skulle förgylla min vardag. Då hade jag knappast behövt Björn. Kanske ska sattsa på en sjungande hund istället?

H&M beställning

image153image154
Blå klänning, 198kr
Konjak färgade väska, 179kr


Mys pys

Ligger just nu i min soffa med min nackspärr och tittar på filmen Stardust. Filmen som jag har sett ungefär 10 gånger, men jag tycker att den är fin. Alla filmer som innehåller en gnutta kärlek är fina.

Jag hittade lite choklad i vårat skåp också som kan föreställa min lunch. Så fort filmen är slut så ska jag såklart göra "riktig" lunch så jag får mat i magen.. något mumsigt och enkelt.

image152

So you think you can dance

image151Jag har tänkt och funderat och nu beslutat mig för att börja dansa igen. För ett år sedan ungefär så dansade jag, men tröttnade eftersom jag dansade på helgerna. Men nu ska jag börja igen, till hösten. 

Sitter och tittar på en massa klipp på Youtube från programmet So you think you can dance. Det är så fint, och framför allt roligt att dansa.

Funderar också på att gå upp och duscha, så jag kan peela mitt huvud. Behöver måla mina naglar igen också.

Bestämde nyss med min kära barndomsvän att vi skulle åka till Stockholm i sommar och ragga upp björn. Bäst för honom att han är singel till dess! Annars så finns det säkerligen andra snygga killar i Stockholm.


Försvunna strumpor (?)

image150Jag har tänkt på en sak, när jag fyllde år så fick jag ungefär 100 par strumpor. Nu 2 månader efter så är alla borta, eller så hittar jag bara ena strumpan.

Jag fattar verkligen inte vad som sker i tvättmaskinen eller om de försvinner på vägen till tvättkorgen, men någonstans så måste de ju vara? Tacka gudarna för att jag inte köper märkesstrumpor för då hade det gått åt mycket pengar.

Som tur är så är nästan alla min strumpor svarta så det spelar inte så stor roll. Men jag kommer ihåg 1 gång när jag skulle till skolan så tog jag typ en rosa strumpa och en blå.

Jag tänkte ändå att jag inte behövde ta av mig skorna i skolan men just den dagen så skulle vi såklart dansa med alla andra på skolan. Mycket charmigt.

Jacka

image149Idag är det den 3/3-08, med andra ord så börjar våren att närma sig (förhoppningsvis). Något annat som börjar närma sig är påsklovet, haha. Bara 3 sega skolveckor kvar till jag kan slöa igen.

Har tittat klart på vakna med the voice nyss, synd att programmet inte kan vara 1 timma längre eller så. Och synd att jag inte är så cool att jag kan hänga med dessa människor dygnet runt. Jag får väl trösta mig med en jacka, en snygg jacka från Monki.

Nu måste jag tyvärr ta mig i kragen och plugga lite på karaktären och psykologin.

Måndag 07:10

image147Jag vaknade för en stund sedan av att det kliade i örat på mig, och det kliar fortfarande men jag orkar inte gå ner och hämta tops. Sen har jag sovit konstigt inatt, så nu har jag grymt ont i nacken.. inte bra.

Mina planer lyder såhär; Att jag ska maka mig upp från stolen, gå ner och göra lite frukost (apelsinjuice) och sätta på tv för att snoka på vakna med the voice. Min morgon kommer bli kanonbra!

Godnatt

image146Nu börjar klockan att närma sig 11, eller först om 30 minuter är hon 11. Men jag har planer på att krypa ner i sängen nu och läsa i en bok ett tag innan jag somnar. Läsning är så tråkigt att man blir sömnig (lite ironi).

Imorgon så är jag ledig men jag har ändå tänkt att gå upp vid 6, halv 7 för att vakna med; vakna med the voice. Jag längtar helt ärligt hela helgen efter att det ska bli måndag så jag kan sätta på tv och titta på Josefine, Jakob och Paul.

Hepp nu går det tydligen inte att ladda upp några bilder. Typiskt att blogg.se ska sega nu när jag tänkte lägga upp en fin "Godnatt bild". Sov så gott i alla fall, allesammans.

P.S. Nu fungerar det, tack gud för det.


Björn Gustafsson

image145


Lilla Björn är nog det charmigaste jag sett på väldigt länge, synd att alla andra tycker precis likadant. Jag som ville ha honom för mig själv. Skulle vilja kidnappa honom så han skulle kunna dra en massa skämt när jag har dåliga dagar.

Förut idag så läste jag en intervju med honom. Han fick enligt den tidningen sin första kyss när han var 20år, men chockad är jag icke. Han ser ju ut att vara "Mammas lilla pojke". Även om alla alla brudar vill ha honom så hade han passat bäst med mig.

They really want you, they really want you.. they really do
And i do too.

Din sko

image144Nu sitter jag här igen, trots att jag borde plugga. Borde kan direkt översättas med; jag orkar inte. Min mamma sitter bredvid mig och tittar på hus, hon pratar med sig själv.. det är rätt så roligt att lyssna på haha.

Fast jag borde inte säga någonting, så fort jag spelar The Sims börjar jag prata med mig själv. Men det får såklart ingen veta, det är min lilla hemlighet. På tal om the sims så borde jag spela det (=men jag orkar inte).

Här är en bild på mina nya skor som jag handlade i fredags. När jag visade de för mamma så sa hon "Du och dina tygskor". Jo jag med mina tygskor, jag har planer på att köpa ett par vita också.

199kr kostar de i alla fall och finns på Din sko.


Baka en kaka

Den här söndagen börjar bra, och tiden går inte det minsta snabbt vilket är positivt. Jag sitter längst ner och lyssnar på Magaluf.. Oh magaluf.. där måsarna skrattar sig hesa när de talar om dig och mig. Japp, jag är på stålande humör denna söndag.

Lite senare idag så ska jag och mamma baka en kaka, jag vet inte riktigt vad det blir men alla bakelser smakar sig bra i min mage. Helst av allt hade jag velat ha kärleksmums. Älskar chokladen och glasyren.


image142

Pyssel-Lia


image141Jag har kommit i en period då jag helst vill vara för mig själv, och bara göra som jag vill. Typ som att måla naglarna och peela skallen, det känns faktiskt bra. Jag har kommit på att jag ska börja pyssla mer.

Min mamma hade nog uppskattat det eftersom hon tycker att vi gör för lite saker tillsammans. Så jag frågade nyss mamma om hon ville beställa lite pärlor och stenar från Panduro så vi kan göra smycken. Lite roligt att kunna göra sina egna smycken, och att ingen annan har de.

Jag får väl tacka min vän My för att jag lägger mer tid på mig själv, ibland är vi olika som solen och månen, men vi är nog rätt lika också. Båda är envisa, surar över småsaker och hatar engelska. Vad mer kan man begära?

Söndag-morgon

image140Jag sitter uppe med mina syskon och tittar på en film som heter Sinbad. En tecknad film såklart. Vi har ätit chips och godis som frukost idag, och vi får hoppas att mamma inte har vägarna förbi min blogg idag.

Som vanligt så sitter jag med datorn i mitt knä och tittar på en hel del kläder. Är just nu inne på monkis hemsida, och hittade ett par byxor, som egentligen inte är min stil men som är grymt snygga ändå.

Det finns ett par liknade på h&m hemsida också har jag sett och även på Gina Tricot. Nu är filmen slut, så jag blir väl tvungen att sätta på en ny film till de små bebisarna.

Hemmakväll

image139Igår hade jag nog världens bästa dag; helt för mig själv. Målade bland annat mina naglar röd/rosa, möblerade på rummet (hoppas att mamma blir nöjd nu när jag städade självmant). Jag läste ut en bok också som heter Bakom Stängda Dörrar, hemsk var den.


På kvällen så tittade jag på melodifestivalen med familjen, åt chips och godis. Höll på att dö som vanligt så fort Björn Gustafsson kom in i bilden. Undra om det finns några klipp på honom
på Youtube ännu? Det ska jag checka nu.


RSS 2.0