» outfit 29/04

441379-534

» mitt nya liv kan börja

idag är den en tisdag, 29/4-08 för att vara exakt. det är idag som jag ska bli snygg, jag ska träna 1h om dan, äta frukt/grönsaker ist för godis & ta hand om min hy.

riktigt peppad är jag till denna extreme makeover´n. har tränat i 30min nu & känner hur musklerna gror där inne, har fått i mig 1 liter vatten redan. kissar som en idiot. efter mitt nyttiga hemmapass så ska jag duscha, ha hemmaspa och äta fruktsallad.


livet erbjuder mkt idag för mig. tack gud för det och tack gud för att värmen har kommt. kan inte annat än att småle.


» HLR

nu blev klockan mkt ännu en natt, när ska jag sluta leva livet, egentligen? den här kvällen tänker jag skylla på mami. hon ska ha HLR imorgon med jobbet & jag är bäst på det så jag delade med mig av mina kunskaper..

jag satt smart & gjorde hennes "läxa", visade henne olika ställningar och kände mig allmänt duktig. för en gångs skull. idag var du bra lia, *tummen upp* 441379-535

aja, ska fejka min bränna nu och hoppa ner i min mjuka säng.
natti.


» måndag

441379-528 441379-527 
jaha, så var våren här på riktigt. eller är det nu de är sommar? om 10 dagar drar jag & familjen till spanien ♥ och där är det sommar på riktigt. het sol och sandig bikini.

min plan är att jag ska bli lika brun som en negerboll/chokladboll elr kalla den vad du vill. hoppas verkligen inte att vädret sviker mig nu men om jag lökar i helsingborg en måndag så ska det nog icke bli nåra problems.

kiss n hugs,

» back

hellu

får lite dåligt samvete för att jag inte uppdaterar lika ofta längre men jag har ett litet uppehåll tills jag får min bloggdesign klar. verkar dock som att de kommer ta ett tag =/ kommer skriva lite då & då iaf.

aja, idag så har jag varit hemma & passat mina halvgalna syskon =P de har varit snälla idag faktiskt och lyssnat på mig. lagade taccos till oss, jättegott ^^ nu ligger de och tittar på ngn film men ska snart lägga de.

mamma är på väg hem så ska jag ska titta på oc hela kvällen idag =D hittade en box med de första avsnitten, helt underbart hihi.


» Vårkänslor på g

Godmorgon!

Jag har precis gått upp från sängen, är hemma från skolan idag. Min mage gör så ont att jag knappt kan gå & mitt huvud snurrar som om jag skulle befinna mig på liseberg =P

Det är jättefint väder ute idag i alla fall, det känns äntligen som att våren är på väg. Och det känns inte lika dumt att titta efter sommarkläder nu, eller att plocka fram de. Ih, våren gör mig så glad så glad :}
441379-519

Annars så ligger jag i soffan just nu & tittar på Disney Channel.. bästa programmet när man är lite krasslig. Fast jag somnar typ alltid =P men mamma säger att det är bra att vila så jag får väl lyssna på hennes goda råd.

Har försökt äta frukost också men det gick inte så bra =S åt i alla fall en macka med ost, skinka & tomater på. Ska nog gå upp och hämta lite frukt så att jag får någon näring i mig i alla fall.

Puss&kram.

» godnatt

image515
Charmigt med delad lugg va? =P haha, saken är den att jag hade min lugg uppsatt precis innan bilden så den levde sitt egna lilla liv.

Har precis tittat klart på idol på 4:an, det var inte jätteroligt idag faktiskt men men. Jag längtar till So you think you can dance ska börja igen, jag blir alltid lika imponerad av alla duktiga dansare =D tänk om jag kunde vara så duktig.

Klockan är redan halv 11, jag måste krypa ner i sängen nu. Imorgon är det skola som gäller, jag hoppas bara inte att jag mår dåligt imon igen =S Får dricka lite te så att min hals blir lite bättre.

Godnatt´s!

» Dagens outfit

    

Har precis kommit hem från stad med ida sötisen. Jag längtar till klockan är 9 för då börjar idol på 4:an =P Ska bli så skönt att bara få vila bena lite grann.

Mamma har gjort frukstallad till oss "barn", så ska faktiskt gå upp & käka det nu med lite glass. Om ni vill se bilderna störra så är det bara att klicka på de :)

» You are my babylove

Tjingelings..

Fy vilken mensvärk jag har, det är fan ett handikapp att ha mens =P Man kan till exempel inte bada, och man får käka massa tabletter mot magont. Vi tjejer borde få pengar för det, haha.

I alla fall, om en stund så ska jag åka in till stan och träffa min ida. Ingen gör mig så glad som du =D Vet inte rikigt vad vi ska göra, men det spelar ingen roll.. cuz you are my babylove.

441379-506

Nej skoja men vi ska åka in till stan & fika, vi laddar inför beachen 08 =P haha, nej nu måste jag gå upp & ta på mig och sminka mig, hoppas att ni får en bra måndag.

pusselinuss / lia.

» im in love

Hej mitt hjärta, mitt lilla hjärta
jag är så kär i dig
åh min sötnos, min fina sötnos jag vill vara nära dig

Haha sött va? =P Synd att det inte var jag som var poetisk & skev de raderna. Annars så sitter jag och tittar igenom gamla bilder, ska lägga upp några bilder sen tänkte jag men det får bli om en stund.

Har precis ätit lite lunch också, det fick bli massa sallad och lite tacokött från helgen. Nu tänkte jag vara gullig & gå upp och tömma diskmaskinen så mamma blir glad på mig när hon kommer hem =D

Puss&kram sötisar.

» JAG BLIR SÅ ARG

Japp, igår så bekräftades det att 10 åriga Engla var död. Det var en 42årig man (hans namn är inte ens värt att nämna i den här bloggen). Som jag skrev samma dag som de tog den här mannen, tänker jag skriva igen.


Det som gör mig arg & ledsen är vårat samhälle, att såna här saker ens får lov att hända. Den här mannen är för det första redan våldtäksdömd, för 8 år sedan så kom det in tips om den här mannen på mordet på Pernilla, men polisen kollade aldrig upp det.

1. Om han är våldtäksdömd borde han inte ens få vara ute från fängelset, + han borde få psykisk hjälp (något måste vara fel på människan eftersom han våldtar andra).

2. Om polisen får in tips om en person som kan ha mördat någon, så borde man för fan ha kollat upp det? Hur kan man bedömma att det inte är någon utan att ens ha kollat upp personen?

3. Det här hade inte ens ha behövt hända, fängelsestraffen är så jävla klena, och allt för många som begår brott slipper undan.

» Godmorgon

Godmorgon på er :)

Jag har försovit mig idag men det gör nästan ingenting för jag har sån huvudvärk, magont & ont i halsen. Jag har ont överallt känns det som =P haha, men det blir säkert bättre om jag äter någonting.


Ni vet, den här söta klänningen som jag vill ha hur mycket som helst, kommer ut i butik den här veckan tror jag. Eller så är det nästa. Måste verkligen ta mig till närmaste h&m butik och köpa den =D


image329
Undra om man kommer kunna köpa den online på deras webshop? Det hade nästan varit smidigare, för jag är rätt duktig på att få tag på såna saker (om jag verkligen vill). Men i verkligheten så har jag lätt för att tappa tålamodet förstår ni =P

Nej nu ska jag gå upp & göra lite god frulle så att mitt huvud kan få lite näring.
Pusselipuss, så länge <3


» Bilder & natt

Tjing tjong..

Får börja & tacka för alla söta kommentarer angående min lugg, så glad jag blir. Känner mig nästan lite peppad att använda min lugg nu =P

Har precis kommit hem från stan med My & Linnea, mina sötdruvor. Vi gick bara och fotograferade en hel del men som vanligt så ville inte min kamera, och dog. Det var tur att my hade med sig kameran men bilderna från hennes kamera dyker upp imon.

441379-491
441379-492
441379-497441379-496441379-494441379-493

Har hur ont i magen som helst så ska gå & lägga mig nu. Det är skola imorgon också, så då måste jag vara pigg & glad, =P

Hoppas att ni sover gott, pusspuss.

» Ego pix

441379-490
441379-489

Första bilderna som tas med mig i lugg, och jag gillar den inte. Vill att den ska växa ut så jag slipper ha uppsatt hår hela tiden =P haha men idag fick den vara nere.

Mamma ropar att maten är klar nu, mums mums.

» skorensning

Tjingeling babe´s.

Har precis rensat lite bland skorna, min mamma tyckte nämligen att jag inte kunde ha alla mina skor där uppe, så nu har jag varit duktig och packat ner lite skor =P

441379-485 441379-484


Annars så sitter jag här och lyssnar på Elvis med suspicious minds. I can't walk out, because i love you too much baby. Why can't you see, what you are doing to me.. when you don't believe a word i say?

Synd att ni inte kan höra mig när jag sjunger =P haha eller det  kanske är mer synd om min mamma som råkar höra mig sjunga just nu =D Vädret är faktiskt helt okej, så mamma & daniel bestämde sig för att vi ska grilla idag. Årets första grillning.. jag är lycklig.

Lite senare ikväll (typ vid 7) så ska jag & några vänner dra ner till hamnen och bara gå en promenix. Vi ska fotografera också, ska bli hur mysigt som helst.

Jag har tänkt på en sak, varför vara ledsen för det man inte har? Kan man inte bara vara glad för det man faktiskt har? Ingen gör mig så lycklig och glad som mina nära & kära. Ni är guldvärda alla, glöm aldrig det


» Sommar, kom till mig

Vädret är inte lika bra här längre =/ jag som trodde att det skulle bli fint väder idag, nu ser det mer grått ut. Då får det bli mysdag idag, mamma bakade äppelpaj igår.. =D mumsigt.

image482 image483


Söta klänningar från Luella, man kan inte annat än att längta till sommaren när man ser alla klänningar & sommarkläder. Det känns som att det aldrig kommer bli varmare, jag vill ha sommar & sol nu =P

Idag måste jag fotografera lite med min systemkamera, vi ska nämligen lämna in massa fotografin på torsdag. Vet inte riktigt vad jag ska fotografera men jag kommer säkert på någonting.. hade behövt låna en kille också =D haha, får väl ta och ringa och fråga någon.

Pusselinuss.


» Fint väder

Godmorgon Godmorgon..

Vaknade nyss av solens strålar i mitt rum, det är jättefint väder idag. Så man kan inte annat än att bli glad :) Får se om vädret håller i sig så man kan gå ut & gå en promenad i parken.

En liten rolig sak förresten, loggade in på min msn (vissa från bloggen addar mig, vilket är roligt bara) men den andra roliga saken är den att ungefär alla tjejer vill ha blogghjälp & ungefär alla killar är kåtatyper. För det första så designar jag inte bloggar, kan dock hjälpa er med någonting om det är något ni undrar.

För det andra så tar jag bort alla snuskkillar =P Nej ska nog gå upp & käka lite god söndagsfrulle nu. Är hur hungrig som helst, haha.

» Godnatt

Hej på er sötisar

Jag tänkte egentligen bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går. Ska gå ut om en stund hade jag tänkt, ska träffa några vänner, så det blir antagligen fest. Rock this party, dance everybody.

441379-479

Nej nu får jag ta och skynda mig, måste fixa iordning mig lite innan också. Men hoppas att ni alla har haft en bra lördag & att ni sover gott inatt.

Natti natti <3

» Tacos

Gah så mätt jag är, jag har precis ätit två stora tacos men gott var det. Tacos är nog det enda som jag skulle kunna äta varja dag i en hel vecka utan att tröttna =P

image474

Fint underlägg jag har va? =P Håller på att titta igenom gamla bilder, så mycket bilder jag har på min dator, flera 1000. Men är man fotogalen så är man. Väldigt roligt att se hur man har förändrats också.

Men nu ska jag gå upp & hämta chipspåsen + candy och titta på tecknad film med mina söta syskon. Ni är de bästa som finns, även om jag vill slå er ibland =P haha.


» Klänning, vill ha

Tjingeling allesammans :)

Har sovit i flera timmar nu, fyfan så härligt det är att få sova ut när man är trött. Skulle nog kunna sova ett par  timmar till, men då kommer jag få problem att somna inatt =P

image473

Var inne på Elin Klings blogg & fann den här klänningen, som hon hade köpt på Forever 21. Jag är så avundsjuk, jag vill också ha den men jag kan verkligen inte hitta den på deras hemsida. Om det är någon som har sett den online så får ni gärna ge mig en länk.

Annars så ligger jag i soffan nu & tittar på Disney Channel, det är jätteskönt att bara få låta benen vila från allt gående. Ska dock ha lite yoga här hemma om en stund =D

Ha en bra lördag!

» Brun utan sol

Som jag har nämt tidigare så har jag böjat använda brun utan sol (vill helst undvika att sola solarium). Och mina ben är riktigt bruna nu men en sak glömde jag; att smörja in mina fötter =P

Min lillasyster sa nyss;
- åh, du är lika brun som Ida. För er som inte vet så är Ida en vän till mig som solar rätt mycket, hon är riktigt brun och finig.

441379-472

Haha mindre snyggt med vita fötter =D Ska dock gå upp och duscha nu sen efter att jag duschat så ska jag smörja in hela kroppen. Såg att vissa tyckte att man blev fläckig av bus men peela kroppen innan ni lägger på krämen så brukar det bli bättre.

Måste vila efter duschen också, är jättepumsig.
Puss&kram / Lia.

» Godmorgon

Godmorgon på er..

Sitter hemma hos Johannes just nu, vi gick upp för en stund sedan men johannes är jättetrött och rapar. Kvälen igår var helt okej, dock blev det lite tråkigt mot slutet. Sen var det bara en massa slusk på retro igår.

Idag så ska jag nog inte göra så mycket, jag & familjen ska bara gå och hyra film, köpa chips & godis och ha en myskväll idag. Det ska bli riktigt härigt att bara få vila bena ett tag =P

Men nu så ska jag och johannes gå upp och göra frukost. Han ska få göra lite äggmackor till mig, och varmt te. Är hur hungrig som helst. Pusselinuss så länge.

» Hemma hos Ida

Tjingeling =P

Sitter hemma hos ida nu & johannes är i duschen. Ska snart smörja in mig med brun utan sol så jag kan bli fin ikväll. Nu när jag är hos ida så kan jag ju passa på att titta på hennes bilder.

image470

Nej nu måste jag fixa iordning mig, för jag känner mig lite mobbad nu när alla andra håller på. Men hoppas att ni alla får en bra fredag kväll, pusselinuss.

» Replay shorts

Tjingeling =P

Har precis kommit hem från orienteringen, äntligen! Fyfan så jobbigt det var, men motion fick vi minsann. Hanna hade en sån stegräknare på mobilen & vi förbrände 915 kalorier, duktigt va? =P Är lite stolt.

Om en stund så ska jag gå upp & göra lite lunch, ska nog äta soppa med knäckebröd till, finns typ inget bättre än knäckebröd. Älskar när det knaprar i munnen på en ;d

441379-465
441379-466 441379-467

& titta vad jag gjorde nyss, jag förvändlade mina replay jeans (som jag aldrig använder) till vanliga jeans shorts. Ganska smart istället för att låta de ligga kvarglömda i garderoben. Blev rätt så fint också tycker jag :)

Nej nu ska jag äta, sen byta kläder och vid halv 3 så ska jag åka in till stan och möta Johannes. Han vill åka till danmark men vi får se vad som händer, någonstans ska vi i alla fall haha.

Ha en bra fredag sötisar.


» Godmorgon

Godmorgon, godmorgon..

Gah så trött jag är, jag vill bara krypa ner i min säng & under täcket =P Fy, låg i min säng fram till 2 igår & vred mig, härligt att det är fredag idag i alla fall så imorgon ska jag banimej sova länge.. haha. ´

441379-463

Såhär ser jag ut idag, måste bara tipsa om en sak. Förut så använde jag alltid 100 lager foundation (för att bli brunare) men nu har jag slutat med det & använder istället brun utan sol för ansiktet från dove.

Det är skitbra, nu måste jag skynda mig ska gå upp och ta på mig idrottskläder. Vi ska ha orietering i någon skog, så jag måste ta bussen tidigare än vanligt också =S Men det ska nog gå bra, pusspuss.

» Godnatt

Har precis tittat färdigt på So you think you can dance, & innan det den nya serien Dirty sexy & money. Den var väl helt okej, fast jag var inte så insatt faktiskt =P Satt vid datorn samtidigt haha.

Om en stund så ska jag försöka hoppa ner i sängen, ska läsa lite i min bok först. Man blir helt beroende när man väl har börjat läsa faktiskt =P & min bok är så mysig också. Vill aldrig att den ska ta slut.

441379-459 441379-460

Skulle vilja krypa ner i det här våriga pyjamas linnet från h&m nu. Riktigt söta trosor till också. 129kr för linnet & 59kr för trosorna, billigt och bra tycker jag.

Nu ska jag läsa & sen snarka, zzzZZZz

» MQ, modevisning

Hej allesammans <3

Fråga mig inte hur många timmar jag har sovit idag, mer än vad som behövs i alla fall. Känns som jag bara hunnit med att sova idag & inget annat haha.

Pratade med Ida förut som jobbar på MQ, & hon frågade mig om jag ville gå sån modevisning för MQ. Roligt va? =P De ska ha någon klubbdag tror jag, vet dock inte datum ännu men ni som bor i helsingborg kan ju komma förbi.

image458

Ska snart äta fisk med potatis & citronsås. Egentligen så tycker jag inte om Fisk så mycket men eftersom man blir smart av det & eftersom det är nyttigt så får jag trycka i mig det i alla fall.

Nu ska jag svara på era kommentarer i inlägget nedanför. Jag vet inte riktigt vad ni tycker är bäst men jag tror jag svarar bland kommentarerna, för att undvika samma fråga 100 gånger, haha =P

Puss&kram / Lia.


» Spanien..

image457Tjing Tjong!

Om lite mindre än en månad så åker till Spanien, jag håller på att längta ihjäl mig känns det som.

Kan det inte bara bli 8 maj idag? Det enda jag tänker göra är att bli brun, ska bli brunast i hela världen =P haha nej skoja

Nu ska jag däremot gå och vila mig så att jag kan bli bättre. Om jag mår bättre senare så ska jag & my gå och träna på friskis och svettis.

puss&kram


» Halens

Sitter här vid datorn och lyssnar på the wannadies, & längtar till sommaren. 10 April, och jag vill ha lite vårkänslor nu.. kom igen =P Är trött på att använda min tjockis jacka nu också.


441379-455 441379-456


Söta sommarklänningar för 249kr på halens. Jag har nog aldrig beställt någonting från halens sen tidigare men jag hittade faktiskt några fina saker där. Vet dock inte om jag ska beställa eller vänta till senare.

Får tänka på det ett tag, haha.


» sjukis Lia

Godmorgon på er..

Jag vaknade nyss men är fortfarande lite trött faktiskt, är hemma från skolan idag. Hade ont i min mage igår och mådde ille & idag är det precis samma. Blä, trots det så måste jag äta typ yoghurt nu för min mage ha kurrat i flera timmar =P

441379-454 441379-453
Nu när jag har tittat igenom h&m´s online shop, så fann jag dessa =D lite senare ikväll så ska jag nog göra en liten beställning, med vad får ni se lite senare.

Jag & mina vänner skulle ju beställa från forever21, men det fungerar inte. Varje gång vi ska beställa så "dampar" sidan.. det är lite synd för jag hade verkligen velat ha lite saker därifrån.

Aja nu ska jag gå upp & äta, pusspuss.

» Bilder

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men jag har faktiskt mina skäl =P Har mått illa ungefär hela dagen och min mage är uppblåst till en stor boll, haha. Sen har jag pluggat lite också..

I alla fall, sitter här och dricker lite te och ska ladda upp bilderna som jag och ida tog i söndags. Tiden går verkligen snabbt, imorgon är det redan torsdag & efter det Fredag (= helg) så skönt.

441379-442

441379-442

♥ Jag & ida hittade vår drömbåt som vi ska paddla i till sommaren, eller hur ida? ;) haha

441379-444

441379-445

441379-446
♥ Sen hittade vi en fin cykel som det var punka på, självklart var jag tvungen att testa den. Det var riktigt läskigt att cykla med den "normalt" sen för hela hjulet hoppade.

   
♥ Efter att man cyklat lite så fick både jag och ida trevliga "kissfläckar". Inte så mysigt på kvällen när det var iskallt, kändes som man hade is på rumpan =P

Av någon anledning så skickade ida bara de "fula" bilderna, men nästa gång jag är hos henne så kan jag bara ladda upp de därifrån. Nu måste jag tyvärr fortsätta plugga som jag inte alls har någon lust med..

Skriver igen, innan jag kryper ner i sängen.
Pusselinuss.

» Godmorgon

Gissa vad jag håller på att göra? Koka ägg såklart.. ska äta en äggsmörgås idag igen haha. Åt 4 ägg igår =p vissa säger att det är farligt att äta så mycket ägg men jag får i mig mycket protein iaf.

Angående min broder så låg jag vaken ett tag & tänkte vänta tills han kom hem men sen vid halv 2 så somnade jag. Daniel kom dock in vid 2 och berättade att mamma och oliver (min bror) stannat kvar på sjukhuset, så där är de fortfarande.

& jag är sjukt trött.. fyfan. Idag är det längsta dagen i skolan också. Jag slutar klockan 4 idag, tror jag har karaktär hela dagen förutom sista lektionen då vi har idrott. Idrotten är rolig i alla fall =D

image443

Jag vet att jag sa att jag skulle ladda upp bilderna nu på morgonen, men jag hinner faktiskt inte det =S Fast ni kan få en att titta på tills jag kommer hem.. så generös jag är =p

Pusspuss.

» Blogg.se = segt

Hej på er..

Fyfan så segt blogg.se är just nu =/ Har försökt godkänner era kommentarer i 15 minuter nu.. så det får helt enkelt vänta tills imorgon. Mamma, daniel & min broder har för övrigt inte kommit hem ännu =/ usch hoppas att allt är bra med lillen.


Idag har precis skickat över lite bilder från msn (får se om jag lyckas ladda upp de =P) haha. Okej, dåliga nyheter.. det går inte att ladda upp bilder, men jag lägger upp de imorgon innan jag går till skolan då.

Ska faktiskt ta & lägga mig nu, hoppas att ni sover så sött alla. Ska bli roligt att läsa era kommentarer imorgon, eftersom jag inte kan läsa de nu. Ni är alltid så söta av er <3


» Fruktsallad

Gah så skönt det är med träning, nästa träning får bli på torsdag, då ska jag & my träna kibox. Har aldrig testat det där innan så det ska bli roligt att se vad man gör där =P

Det är så synd om min lillebror, han har haft ont i magen i en hel dag nu. Och han är inte den som brukar klaga när han har ont.. just nu ligger han i soffan och sover men ibland så vaknar han till och börjar gråta.

Mamma ringde nyss till sjukhuset och de sa att hon skulle ta med honom till akuten eftersom det kan vara blindtarmen. Hoppas det löser sig i alla fall. Nu ska jag käka lite fruktsallad, mums. Sen ska jag hjälpa min andra bror med matten =D



image437

» Kiyoga

Hej hopp

Har precis kommit hem från stan nu, fyfan så mätt jag är =P jag är fortfarande förvånad över att en sån stor hamburgare och så mycket pommes går ner i min lilla kropp, haha.

441379-435 441379-436
Kunde inte ta så mycket bättre outfits bilder idag, mina batterier i kameran har dött också. Men det här får duga, hade egentligen tänkt ta en bild på hamburgaren också men det hann jag aldrig =P

♥ Jeans, miss sixty
♥ Topp, h&m
♥ Kofta, sain tropez
♥ Skor, din sko
♥ Sjal, mammas

Måste ta fram träningskläder nu och packa träningsväskan. Om en stund så ska jag & my åka till friskis och svettis och träna lite kiyoga. Jag blir alltid så sömnig efter det så jag kanske somnar när jag kommer hem.

Puss så länge..

» Nytt från h&m

Tjingeling =P

Sitter just nu i skolan & har psykologi, förra veckan så tittade vi på filmen Livet är underbart med klassen så vi ska svara på en massa frågor om hur pojken utvecklade psykiskt enligt massa olika teorier.

Japp, det är det man gör på psykologin, man ska överanalysera precis allting. Så härligt att jag slutar halv 12 idag, måste skynda mig hem och sedan så ska jag möta upp Johannes i stan klockan 1 för att luncha. Ska bli hur gott som helst.

441379-434 441379-431
441379-433 441379-432
H&M har fått in nya saker i deras onlineshop. Den koftan måste jag ha, den kostar 298:- & Linnet kostar bara 129:-. När jag kommer hem så får jag titta lite ordentligare =P

Måste fortsätta med psykologin nu, puss & kram / Lia.


» Godmorgon

Godmorgon sötisar :}

Har precis vaknat & är ännu tröttare idag än vad jag var igår. Varför ska jag börja så tidigt varje dag? =P jag hade mer än gärna kunnat tänka mig att börja vid 10 tiden.


Håller på att koka ägg där uppe, idag blir det äggmackor till frukost med apelsin juice. Funderar på vad jag ska ha på mig också, det är så svårt att veta om det blir lite varmare under dagen eller inte. Får nog ta och titta vädret.


Jag läste nyss på aftonbladet att  polisen hade gripit en 42åring (våldtänksdömd). Nu vet det ju inte om det är han som tagit Engla, men jag blir så arg. Och det är inte på han, utan det är på det här jävla samhället.

Han är redan våldtäktsdömd, borde han ens få vara ute? Han borde få sitta av sitt straff och sedan borde han få vara inlagd på psyket. Vem tror att han blir friskare som person av att sitta i ett fängelse, som dessutom är rätt så behagligt i Sverige? Förstår faktiskt inte hur vissa tänker.

Nu måste jag dra till bussen, dagens outfit dyker upp lite senare idag. Pussar.

» Idol & Godnatt

Sitter här och pratar med mamma angående Engla som försvann i helgen. Det är så hemskt tycker jag, att de finns såna människor och ännu sorligare att de människor som behöver vård inte får det. Att det ska behöva gå så långt innan människor förstår att man behöver hjälp.

Förutom det så har jag precis tittat klart på American Idol, haha det är helt klart roligast att titta när de ska välja ut deltagare. Vissa sjunger lika illa som mig, & då är det fan i mig illa =P

441379-427

Jag är verkligen hur trött som helst idag, så jag tänker faktiskt ta och lägga mig nu. Fast innan det så måste jag läsa igenom mytologin.. ska titta vilka pass som går imorgon på friskis och svettis också.

My & jag har kommit fram till att vi ska träna varannan dag, min kondition är hemsk, den måste bli bättre nu till sommren så man kan gå ut och springa i parken på morgonen. Så mysigt. Ett tag så sprang jag varje morgon, på sommarlovet men den goda vanan försvann..

Hoppas att ni sover gott inatt, det ska i alla fall jag försöka göra =D


» We

Hej igen :)

Om ärligheten ska fram så har inte pluggandet gått så bra, jag ska plugga lite senare ikväll tänkte jag. Innan jag går och lägger mig så kan jag ju läsa igenom texterna.

Var inne på nelly´s hemsida och upptäckte den här urgulliga klänningen. Jag älskar smyckerna som tjejen på bilden har också, hur fint som helst.

441379-425 441379-424

Den kostar dock 1079kr (lite dyrt) och kommer från märket we. Haha jag kommer ihåg när alla gick runt med we tröjor, eller jl tröjorna =p Jaja, nu ska jag göra mina syskon sällskap och titta på en tecknad film.

Pussar.

» Pluggning för min del

Det blev ingen hamburgare på Ebbas idag, johannes hade ätit lite för mycket lunch i skolan idag =P Men imorgon slutar jag halv 12 och han halv 1 så vi ska ta det imorgon istället.

Har precis kommit hem annars, och nu måste jag skynda mig. För jag har en deal med min mamma och daniel att jag ska tömma diskmaskinen varje dag innan de kommer hem. Så snäll är jag haha.


441379-419

Efter det så måste jag tyvärr ta tag i min pluggning, har nämligen 2 svenska redovisningar till på torsdag. På den ena så ska man bara berätta en berättelse muntligt för klassen (som man har skrivit själv) Inte så svårt med andra ord.

Men på den andra på är det en massa mytologi & så smart är jag icke så jag kan det utantill =P men det ska säkert gå fint.

Ha det så bra så länge, pusspuss/ lia.

» I skolan

Hej allesammans..

Sitter just nu i skolan och fördriver min tid genom att sitta vid datorn =P min lunchrast slutar först halv ett, dvs om 30 minuter. Vill bara ha mina lektioner så man kan få sluta.

Efter skolan så ska jag nog äta hamburgare på ebbas fik med johannes. Får se om han glömmer av mig eller inte, han har nämligen en vana att göra det. Annars så ska jag hem och ta det lungt. Måndagar är tuffa =p haha

Nej.. avslutar nu, skriver mer när jag kommer hem, pusselinussans.

» Godmorgon

Gud så trött jag är idag, jag skulle verkligen ha gått och lagt mig tidigare. Låg & pratade i telefon till klockan kvart i ett, då kom mamma in och tyckte att jag skulle lägga mig på direkten =P

Jag vet inte riktigt om jag ska duscha idag eller inte, jag tror att jag bara ska gå upp snabbt och tvätta håret & sedan lusta ut vad jag ska ha på mig..


 Update!

Sådär ja, nu har jag hunnit duscha/tvättat håret och klä på mig. Såhär ser jag ut idag;

441379-416
 

♥ Allt är ifrån h&m idag, bra variation där, haha ;p

Nej nu måste jag föna mitt hår så att jag inte fryser ihjäl där ute, hoppas att ni alla får en bra dag trots att det är en måndag morgon.

» Godnatt

Hellu gullungar ;p

Har precis kommit hem från en promenad i stan, vädigt härligt att få sära på mina tår måste jag säga. Har gått i flera timmar känns det som, bara gått och fikat.

I stan så gjorde vi inte så mycket mer än att gå runt och runt =P Vi skrattade åt allting också, det gör alltid jag & ida. Vi kan sitta och skratta åt allting hur länge som helst. Om man har tråkigt så ringer man till ida, så får man roligt.. haha.

441379-415 441379-414
441379-413 441379-415
441379-414

Mysigt var det, solen var uppe i cirka 10 minuter =p sen när vi väl skulle fota så var den nere. Så fult för det kom fram en kille & frågade om vi ville att han skulle ta en bild på oss.

Så räknade han 1, 2 & 3 varje gång, som vi skrattade åt det. Lät skit roligt. Hur som helst, det dyker upp fler bilder från denna dagen imorgon från idas kamera.

Nu ska jag hoppa ner i sängen, Godnatt och sov så sött.

» Kinamat, mums

Om en stund så kommer mamma & daniel hem, de har handlat hem Kina mat.. det ska bli riktigt gott. Jag älskar biff med wokade grönsaker, och bambuskott.

Efter maten så ska jag sticka in till stan och träffa sötis ida. Vi ska nog bara gå en promenad vid hamnen och ta lite fina bilder vid solnedgången. Hoppas att de blir fina bilder.. =D

Såhär ser jag ut idag;

441379-407 441379-408 
 

♥ Tröja & skor, från h&m
♥ Jeans, från miss sixty

Enkelt en söndag som denna =P haha, nej nu ropar mamma att de har kommit hem så nu ska jag gå upp och äta god mat.

Pussar.

» Vaniljmunk

Söndag.. & jag känner mig lite tråkig. Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Okej johannes skrev nyss att han skulle ut och jogga, och att han skulle springa inom mig. Efter joggingturen då.

Jag skulle också ha behövt springa men jag blir så lätt uttråkad, och min kondition suger. Känns inte så hett för mig att springa runt flåsande som en flodhäst med fina lökringar heller.

Ska ta en sån här godsak istället. En vaniljmunk..

image406

» Forever 21

I veckan så är vi några tjejer som ska beställa lite saker från Forever 21, det står att det är frakfritt om man beställer över ett visst belopp så vi får hoppas att det även gäller frakten till helsingborg.


Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska beställa, men jag tror att jag ska beställa hem de här sakerna;

    
    

Jag kanske tar bort någonting, eller så lägger jag till någonting. Synd att inte den affären finns hos oss, då skulle det verkligen vara min favoritbutik.

Nu ska jag gå upp och äta Gulaschsoppa, och knäckebröd till.
pussar.


» MSN

Sitter här och byter bilder med Ida från gårdagen. Bra att delad mapp finns på msn tycker jag, annars hade det banimej taget en jävla tid =p

441379-393 441379-394

2 bilder av 150, nej skoja men jag tror jag tog 200 bilder allt som allt igår. Det är väldigt roligt att titta på alla bilderna sen igen efter några månader ;d Så jag ska fotografera (nästan) varje dag.

Mina syskon skriker och håller på här nere, tror att jag håller på att bli döv. Har sån lust att bara ge de varsin lavett, men då skulle väl mamma dampa på mig.. tyvärr.

Ha det så bra!

» Sunday morning

Godmorgon, hoppas att ni alla har sovit gott inatt. Jag tror att ja gjorde det, jag hade i alla fall inte ont när jag vaknade & kommer inte ihåg vad jag drömde.

Idag är det söndag, och idag så ska jag och my nog titta på en film som heter Livet är underbart. Hon skulle dock bort idag så antingen så blir det sent eller så blir det först på måndag. Annars så sitter jag här & tittar på tecknad film med mina syskon.

441379-392

Undra om det är soligt idag? På måndag så ska jag köpa nya brillor. Helst de som är på bilden =p Nej nu ska jag gå upp och göra lite frukost. Hoppas att vi har ägg.. jag hade mer än gärna velat ha en äggmacka.

Pusselinuss.


» Godnatt

Allting sket sig idag & jag tror att jag håller på att bli sjuk. Igår kände jag mig lite dålig men blev bättre när jag hade vilat men nu känns det som att jag håller på att få feber =/

Hoppas inte. Har pillat med min design lite, är dock inte nöjd men om ett tag så får jag ju en ny av sportlife. Ska bli väldigt roligt, men nu ska jag nog krypa ner i sängen.

Godnatt och dröm sött.


» Vänner & Danmark

Nu är jag hemma igen =P Började med att jag åkte in till stan och mötte upp Ida vid 7 eleven, sedan bestämde vi oss för att överraska johannes på hans jobb.

Egentligen så var det tänkt att vi skulle gå på stan men vi tog en resa utomlands istället. Närmare bestämt Danmark. Vi handlade pommes, wienerbröd & korvbröd. Jag såg ett par sjukt snygga ballerina skor också, men de fanns bara dumbo storlekar kvar ;(

441379-380 441379-379

Det tar hur lång tid som helst att ladda upp bilderna just nu.. så fler bilder kommer upp senare ikväll eller imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mitt hår.

pusselinuss.



Update!

Sådärja, nu har jag lyckats ladda upp ytterligare några bilder på bloggen. Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, antingen så ska jag ut och festa med mela pela eller så ska jag dega hos johannes.

Hoppas att ni får en bra kväll.

441379-381 441379-383 441379-384 441379-385 441379-386 441379-387 441379-388

» Solen är framme

Jajamensan, idag är solen framme & skönt är det. Ska bara gå upp och platta mitt hår sedan så ska jag och Ida åka in till stan och bara gå vid hamnen lite.

Ska ta med kameran, så det dyker upp lite bilder också ;p Om det inte är kallt så ska jag nog köpa en is cappucino på 7 eleven. Och kanske, kanske så kan jag använda min blåa kavaj idag (?).

Ha det så bra.

» Lördag

Godmorgon på er..

Det känns så skönt att äntligen kunna få sova ut, jag har nog gått och lagt mig runt 1 tiden varje dag hela veckan & gått upp vid 6. Nu är jag hur som helst helt utvilad ;d

441379-377

Sitter här och laddar upp lite bilder från min kamera, det dök upp massa bilder på mina syskon ;d med andra ord så lånar de min kamera fast jag inte vill. Speciellt Felix.

Tänkte hoppa in i duschen nu, & göra iordning mig lite grann.

puss&kram.


» Godnatt fredag

Äntligen är lia back on track ;d Det känns som att det var evigheter sedan jag bloggade sist, men jag har verkligen haft prov eller inlämning varje dag hela veckan.

Skönt att det är helg nu i alla fall. Efter skolan idag så var jag och älsklings My i stan och tittade på h&m´s rea.. kunde bara hitta ett grått linne ;s men jag tror att jag ska till stan imorgon, så jag får titta lite extra då.

Har verkligen saknat att blogga <3

441379-375

Nej nu ska jag gå och lägga mig & läsa lite i min nya bok. Sov så sött.


» Inte död

Måste bara skriva att jag inte är död ;p jag lever, men har lite mycket att göra i skolan den här veckan så måste tyvärr ta tag i min pluggning.

Som tur är så är det onsdag idag, så snart är jag tillbaka med min bloggning igen.
pusspuss!


RSS 2.0